Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

NEN 3140 VOP

Een NEN 3140 VOP aanstelling met PTC Opleidingen

De NEN 3140 VOP basiscursus van PTC Opleidingen is bedoeld voor iedereen die eenvoudige werkzaamheden aan elektrotechnische installaties uitvoert. Met PTC Opleidingen weet u zeker dat uw bedrijf voldoet aan alle veiligheidseisen! Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben gevolgd bij PTC Opleidingen. Train daarom uw medewerkers met de NEN 3140 VOP basiscursus van PTC Opleidingen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw bedrijf!

Wat houdt de opleiding in?

De NEN 3140 VOP basiscursus duurt één dag. Tijdens deze cursusdag leren onze gecertificeerde instructeurs u gevaren en risico’s die u moet kennen om eenvoudige veilige elektrische installaties uit te voeren. Ook leert u de gevaren en risico’s zoveel mogelijk te beperken. Na het volgen van de NEN 3140 VOP basiscursus kunt u onder begeleiding van een Vakbekwaam Persoon (VP) elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren. U wordt aangesteld als Voldoende Onderricht Persoon (VOP). Laat uw medewerkers nu nog een NEN 3140 VOP opleiding volgen bij PTC Opleidingen!

Resultaten van de NEN 3140 VOP basiscursus

Bij het succesvol afronden van de basiscursus ontvangt u een certificaat en een Veiligheids-Arbo pas. Deze documenten zijn drie jaar geldig. Om uw kennis en vaardigheden op peil te houden, raden wij u aan de NEN 3140 VOP opleiding minimaal eens in de 3 jaar te herhalen. Bij PTC Opleidingen is het mogelijk hiervoor de herhalingscursus te volgen. Met een NEN 3140 VOP basiscursus boekt u de volgende resultaten:

 • U heeft het kennisniveau van een voldoende opgeleide persoon
 • U kunt de gevaren van het werken met elektriciteit goed inschatten
 • U kent de relevante wet- en regelgeving en welke hulpmiddelen worden gebruikt
 • U kunt veilig elektrisch werk uitvoeren met beperkte risico’s
 • U bent in het bezit van een Veiligheids-Arbo pas

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding NEN 3140 VP

  VP staat voor Vakbekwaam Persoon. Het is een term die gebruikt wordt in de elektrotechniek, waar iedereen die in de elektrotechniek werkt en elektrische storingen

 • Opleiding NEN 3140 VOP

  NEN 3140 VOP basiscursus bij PTC Opleidingen Werknemers van bedrijven die werken met of aan elektrotechnische installaties moeten op de hoogte zijn van de gevaren en

Meer weten? Wij denken graag met u mee

Wij vernemen graag van u op welke manier we u van dienst kunnen zijn. Heeft u een vraag of een opmerking? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. Voor een veilige werkomgeving in uw bedrijf bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0