Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

Veelgestelde vragen

IS EEN HEFTRUCK CERTIFICAAT VERPLICHT?
Officieel is een heftruck certificaat niet verplicht, maar eigenlijk eisen alle werkgevers wel een certificaat. Vanuit de Arbo wetgeving is de werkgever namelijk verplicht om aan te tonen dat de werknemer gekwalificeerd is voor het werken met een heftruck of reachtruck. Een heftruck certificaat is de beste manier om dit aan te tonen.

HOE KAN IK MIJN HEFTRUCK CERTIFICAAT HALEN?
Als u nog geen enkel ervaring heeft met het werken op een heftruck kunt u binnen 2 dagen uw heftruck certificaat bij ons halen. Wij verzorgen opleidingen door het hele land .

HOE KAN IK MIJN HEFTRUCK CERTIFICAAT VERLENGEN?
Elke 5 jaar moet u uw heftruck certificaat opnieuw verlengen. Dit kunt u doen doormiddel van een herhalingscursus. Binnen een halve dag heeft u dan uw certificaat verlengt.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN HEFTRUCK CERTIFICAAT
De kosten voor het halen van een heftruck certificaat hangen af van uw ervaring en uw eisen. Heeft u nog geen enkele ervaring dan zult een meer uitgebreide opleiding moeten volgen dan wanneer u al enige werkervaring met een heftruck heeft.

WAT IS DE GELDIGHEIDSDUUR VAN EEN HEFTRUCK CERTIFICAAT?
De geldigheid van een heftruck certificaat is 5 jaar. Dit betekend dat u 5 jaar na het halen van uw heftruck certificaat een herhalingscursus moet doen om de geldigheid van het certificaat te verlengen.

DOEN JULLIE OOK AAN IN-COMPANY CERTIFICERINGEN?
Ja wij kunnen bij u op locatie langskomen om uw werknemers te certificeren. Wij hebben hiervoor een unieke 1-uurs certificering ontwikkeld waardoor u per werknemer maar 1 arbeidsuur misloopt. Deze 1-uurs certificering is al rendabel vanaf 2 kandidaten. Meer informatie

KAN IK BIJ JULLIE VIA HET UWV MIJN HEFTRUCK CERTIFICAAT HALEN?
Ja wij zijn door het UWV erkend als gekwalificeerd opleidingscentrum. U kunt via ons geheel kosteloos uw heftruck certificaat halen.

ZIT ER THEORIE BIJ EEN JULLIE CURSUSSEN?
Ja bij de meeste van onze opleidingen zit een theorie gedeelte. Bij sommige opleidingen wordt dit klassikaal doorgenomen en bij andere opleidingen moet u zelf thuis het theorieboek (digitaal) door nemen. Informatie hierover vindt u bij de betreffende opleiding.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0