Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

Veelgestelde vragen

IS EEN HEFTRUCK CERTIFICAAT VERPLICHT?
Officieel is een heftruckcertificaat niet verplicht, maar eigenlijk eisen alle werkgevers wel een certificaat. Vanuit de Arbowetgeving is de werkgever namelijk verplicht om aan te tonen dat de werknemer gekwalificeerd is voor het werken met een heftruck of reachtruck. Een heftruckcertificaat is de beste manier om dit aan te tonen.

HOE KAN IK MIJN HEFTRUCKCERTIFICAAT HALEN?
Als u nog geen enkel ervaring heeft met het werken op een heftruck kunt u binnen 2 dagen uw heftruckcertificaat bij ons halen. Wij verzorgen opleidingen door het hele land .

HOE KAN IK MIJN HEFTRUCKCERTIFICAAT VERLENGEN?
Elke 5 jaar moet u uw heftruckcertificaat opnieuw verlengen. Dit kunt u doen doormiddel van een herhalingscursus. Binnen een halve dag heeft u dan uw certificaat verlengt.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN HEFTRUCKCERTIFICAAT
De kosten voor het halen van een heftruckcertificaat hangen af van uw ervaring en uw eisen. Heeft u nog geen enkele ervaring dan zult een meer uitgebreide opleiding moeten volgen dan wanneer u al enige werkervaring met een heftruck heeft.

WAT IS DE GELDIGHEIDSDUUR VAN EEN HEFTRUCKCERTIFICAAT?
De geldigheid van een heftruckcertificaat is 5 jaar. Dit betekend dat u 5 jaar na het halen van uw heftruckcertificaat een herhalingscursusmoet doen om de geldigheid van het certificaat te verlengen.

DOEN JULLIE OOK AAN IN-COMPANY CERTIFICERINGEN?
Ja wij kunnen bij u op locatie langskomen om uw werknemers te certificeren. Wij hebben hiervoor een unieke 1-uurs certificering ontwikkeld waardoor u per werknemer maar 1 arbeidsuur misloopt. Deze 1-uurs certificering is al rendabel vanaf 2 kandidaten. Meer informatie

KAN IK BIJ JULLIE VIA HET UWV MIJN HEFTRUCKCERTIFICAAT HALEN?
Ja wij zijn door het UWV erkend als gekwalificeerd opleidingscentrum. U kunt via ons geheel kosteloos uw heftruckcertificaat halen.

TELLEN JULLIE OPLEIDINGEN MEE ALS NASCHOLING VOOR DE CODE95 RICHTLIJN?
Ja de meeste van de opleidingen komen in aanmerking voor de nascholing Code95 Richtlijn vakbekwaamheid. Neem hierover voor de zekerheid van te voren even contact met ons op.

ZIT ER THEORIE BIJ EEN JULLIE CURSUSSEN?
Ja bij de meeste van onze opleidingen zit een theorie gedeelte. Bij sommige opleidingen wordt dit klassikaal doorgenomen en bij andere opleidingen moet u zelf thuis het theorieboek (digitaal) door nemen. Informatie hierover vindt u bij de betreffende opleiding.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0