Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

NEN 1010

Train uw medewerkers met de NEN 1010 basis opleiding

Hebben uw medewerkers een NEN 1010 basis opleiding gevolgd? Met PTC Opleidingen weet u zeker dat uw bedrijf aan alle veiligheidseisen voldoet! De NEN 1010 basis opleiding bevat een reeks veiligheidsrichtlijnen voor laagspanningsinstallaties die wordt gebruikt door de elektrische installatiesector. Het geeft aan hoe laagspanningsinstallaties veilig moeten worden geïnstalleerd en afgesteld. Bent u elektromonteur die werkzaamheden uitvoert aan laagspanningsinstallaties? Of heeft u hiervoor personeel in dienst? Met een NEN 1010 basis opleiding van PTC Opleidingen verwerft u de juiste kennis om installatiewerkzaamheden veilig uit te voeren!

 • NEN 1010 Basis opleiding

  Zoekt u een training NEN 1010 Basiskennis? De NEN 1010 basiskennis cursus van PTC Opleidingen is precies wat u zoekt! Veiligheid staat voorop in de

  Groepsprijs (6 en meer deelnemers) € 199,-

  Meer informatie
 • Training Inspectie NEN 1010

  Opleiding Inspectie elektrische installaties volgen? Erkend en praktisch ingevuld? De Inspectie elektrische installaties volgens NEN 1010 en NEN 3140 training van PTC Opleidingen is precies

  Groepsprijs (6 en meer deelnemers) € 199,-

  Meer informatie

Bij PTC Opleidingen staat veiligheid voorop

Wanneer u in de elektrotechniek werkt, is de NEN 1010 basis opleiding van PTC Opleidingen precies wat u nodig heeft! De norm NEN 1010 heet officieel “Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties”. Veiligheid staat voorop in de elektrotechniek. De overheid, de werkgever en de werknemer dragen hiervoor de verantwoordelijkheid. De NEN 1010 basis opleiding brengt u volledig op de hoogte van de minimale veiligheidseisen waaraan laagspanningsinstallaties in de woning- en utiliteitsbouw en in de industrie moeten voldoen. Stel het dus niet langer uit en laat uw medewerkers een NEN 1010 basis opleiding volgen bij PTC Opleidingen!

Draag bij aan het handhaven van de veiligheid

Om uw medewerkers te beschermen tegen mogelijke elektrische gevaren zoals elektrocutie, kortsluiting en brandgevaar, is het belangrijk om de kennis en vaardigheden van uw medewerkers up-to-date te houden. Met trots kunnen we zeggen dat tevreden klanten door de jaren heen praktijkopleidingen kunnen volgen bij PTC Opleidingen. Met de NEN 1010 basis opleiding levert u een waardevolle bijdrage aan het behouden en verbeteren van het veiligheidsniveau van elektrische installaties, zowel tijdens als na de werkzaamheden. Tijdens deze opleiding leert u in eerste instantie de principes van NEN 1010. Uiteraard vertalen we dit naar de toepassing van de norm in de dagelijkse praktijk. Na afloop heeft u kennis over alle NEN 1010 basisonderwerpen en kunt u veilig aan de slag!

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in het volgen van de NEN 1010 basis opleiding of een andere opleiding van PTC Opleidingen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee. U kunt ons bellen op 0850605410 of e-mailen via info@ptc-opleidingen.nl. Voor een veilige werkomgeving in uw bedrijf bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0