Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Heftruck

Onze Heftruck opleidingen

Voor de beste heftruck opleidingen van Nederland moet u bij PTC Opleidingen zijn.

Je heftruckcertificaat halen dat kan bij PTC opleidingen in 1 dag. Wij hebben gecertificeerde instructeurs in dienst die landelijk erkende heftruck opleidingen verzorgen.

Als u bij ons een heftruck opleiding op locatie bij u inpland, of uw personeel bij ons laat opleiden, dan weet u zeker dat alle noodzakelijke kennis en praktijk grondig wordt doorgenomen.

Maatwerk opleidingen voor groepen voor groepen medewerkers binnen uw eigen organisatie (in company) leiden al snel een aantal interessante voordelen.

 • Opleiding Heftruck op locatie

  Opleiding Heftruck en/of Reachtruck op locatie Een heftruck opleiding in uw bedrijf biedt voordeel. Voor groepen medewerkers biedt een opleiding in uw eigen organisatie (incompany)

  Groepsprijs (6-8 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • Opleiding stapelaar, pallettruck

  Basis opleiding Stapelaar Een Stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat ingezet wordt voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een

  Groepsprijs (max. 6 deelnemers) € 495,-

  Meer informatie
 • Heftruck basis

  Uw heftruck certificaat , heftruck rijbewijs, opleiding heftruckchauffeur of heftruck-cursus behalen Voor de beste opleiding heftruckchauffeur van Nederland moet u bij PTC Opleidingen zijn. Als

  Groepsprijs (6 - 8 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • Reachtruck opleiding

  Reachtruck opleiding, reachtruckcertificaat behalen? Reachtruck basis Leer binnen veilig werken met de reachtruck. U moet als onderdeel van uw werk incidenteel eenvoudige werkzaamheden met een

 • Combinatie opleidingen

  Cursusdoel De Arbowet en de verzekeraars stellen strenge eisen als het gaat om veiligheid. Daarom is het verplicht om medewerkers die met een hef- of reachtruck werken

  Op aanvraag

  Meer informatie
 • Verreiker combi

  Veilig werken met de Verreiker, heftruck en Hoogwerker In bedrijfstakken als de constructie, de bouw en de landbouw wordt graag gebruik gemaakt van de vele

 • Opleiding hoogbouwtruck

  Combi hoogbouwtruck De (Combi) Hoogbouwtruck is een steeds vaker gebruikt gemechaniseerde interne transportmiddel in magazijnen bij het verzamelen van orders en het opslaan van goederen

 • E-Learning Heftruck/Reachtruck min. 2 deelnemers

  Online uw heftruckcertificaat behalen in 2-3 uur Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 2-3 uur een officieel erkend heftruckcertificaat. U bespaart

  Groepsprijs (minimaal 2 deelnemers) € 129,-

  Meer informatie
 • Heftruck opleiding Apeldoorn

  Één daagse heftruck cursus te Apeldoorn voor € 179,00 De cursus duurt twee dagdelen. één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

 • Heftruck opleiding Amersfoort

  Eén daagse heftruck cursus te Amersfoort voor € 195,00 De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Een heftruck opleiding, centraal of op locatie

Wilt u een heftruck opleiding op locatie volgen? Voor de beste heftruck opleidingen van Nederland kunt u terecht bij PTC Opleidingen!

Dankzij ons in-house specialisme kunnen wij onze klanten snel en vakkundig de beste service bieden.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor, want voor het volgen van de beste praktijkopleidingen bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres! Ook bieden wij diverse opleidingen op locatie aan.

Als u op zoek bent naar de juiste plek om een heftruck opleiding op locatie te volgen, hoeft u niet verder te zoeken. De beste heftruck opleidingen vindt u bij PTC Opleidingen!

Hoe ziet een heftruck opleiding eruit?

Nadat u uzelf of uw medewerkers heeft aangemeld, ontvangt u een opdrachtbevestiging en het digitale lesmateriaal van PTC Opleidingen. Als u al kennis en ervaring hebt met het besturen van een heftruck, is het meeste materiaal bij u al bekend. Een examinator van PTC Opleidingen komt bij u op locatie langs en legt het theorie- en praktijkexamen voor een heftruck certificaat af. De heftruck opleiding (op locatie) zal volledig gericht zijn op de activiteiten binnen uw bedrijf. Op deze manier wordt niet alleen de kennis verzameld die nodig is om de heftruck veilig te bedienen, maar kan deze direct worden toegepast op de omgeving waarin u werkt.

Wat krijgt u ervoor terug?

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het volgen van een heftruck opleiding op locatie.

De versnelde examenmethode die bij PTC Opleidingen wordt gehanteerd, is bedoeld voor ervaren heftruck- of reachtruck chauffeurs die hun certificaat willen verlengen.

Heeft u minder ervaren chauffeurs in dienst? Dan raden wij hen aan de dagcursus te volgen.

Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers snel en adequaat de beste service krijgen. Zo bent u na het behalen van de heftruck opleiding:

 • Up-to-date met verplichtingen en voorschriften
 • In staat om de heftruck veilig en gecontroleerd te bedienen
 • In staat om een heftruck te besturen in overeenstemming met de Arbowet
 • Weer gecertificeerd voor een periode van 5 jaar

Neem contact op en schrijf u in!

Schrijf ook in voor een heftruck opleiding op locatie. We zijn continu bezig om het aanbod van onze diensten uit te breiden en aan te vullen. Mist u iets in ons aanbod of heeft u een vraag? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers snel en adequaat de beste service krijgen. Voor een heftruck opleiding op locatie bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0