Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

NEN 3140 VP – VOP

Een NEN 3140 VP – VOP opleiding van PTC Opleidingen

De NEN 3140 basiscursus van PTC Opleidingen is bedoeld voor iedereen die eenvoudige werkzaamheden aan elektrotechnische installaties uitvoert. Na het volgen van de NEN 3140 opleiding kunt u zelf veilig werken aan elektrische installaties en anderen hierin begeleiden.

Met PTC Opleidingen weet u zeker dat uw bedrijf voldoet aan alle veiligheidseisen! Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben gevolgd bij PTC Opleidingen. Train daarom uw medewerkers met de NEN 3140 cursus van PTC Opleidingen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw bedrijf!

Veiligheid voorop

Werkt u met elektrische installaties, apparaten of gereedschappen? Dan begrijpt u het belang van een goede NEN 3140 VP – VOP opleiding. Bij de elektrotechniek is er namelijk veel potentieel gevaar dat een grote rol speelt bij de uitvoering van diverse werkzaamheden. De ervaren docenten van PTC Opleidingen weten hoe ze de juiste kennis moeten doorgeven, zodat het belang van veiligheid zeer duidelijk wordt gemaakt. Zo zorgen de docenten van PTC Opleidingen ervoor dat cursisten die de NEN 3140 VP – VOP opleiding volgen niet alleen de vaardigheden en kennis opdoen die ze nodig hebben voor hun examen, maar dat ze deze kennis ook blijven gebruiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!

Resultaten van de NEN 3140

VP – VOP basiscursus

Bij het succesvol afronden van de basiscursus ontvangt u een certificaat en een Veiligheids-Arbo pas. Bovendien bent u bevoegd om collega’s te begeleiden bij het werken met elektrotechniek. Deze documenten zijn drie jaar geldig. Om uw kennis en vaardigheden op niveau te houden, raden wij u aan de NEN 3140 VP – VOP opleiding minimaal eens in de 3 jaar te herhalen. Bij PTC Opleidingen is het mogelijk hiervoor de herhalingscursus VOP of VP te volgen.

Bij een NEN 3140 VP – VOP basiscursus van PTC Opleidingen wordt er aandacht besteed aan de volgende onderdelen:

  • Elektrotechnische gevaren en ongelukken
  • Elektrotechnische bedrijfsvoering en wetgeving
  • Veilig werken door deskundig personeel
  • Werken met een werkvergunning en schakelbericht
  • U bent bevoegd om collega’s in de elektrotechniek te begeleiden

Neem direct contact met ons op

Heeft u interesse in een opleiding van PTC Opleidingen? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee. U kunt ons bellen op 085-0605410 of e-mailen via info@ptc-opleidingen.nl. Voor een veilige werkomgeving in uw bedrijf bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0