Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

Hoogwerker opleiding

Een veilige werkplaats dankzij PTC Opleidingen

Bent u op zoek naar een hoogwerker opleiding voor uw medewerkers? Bij PTC Opleidingen bent u aan het juiste adres! Zoals u weet, houden de meest voorkomende incidenten in de bouw vaak verband met werken op en vanaf grote hoogtes. De oorzaak van dit soort ongevallen is het niet naleven van veiligheidsinstructies bij het werken met machines, zoals hoogwerkers. Het combineren van regelmatig onderhoud, een goede organisatie en een veilige werkwijze maakt het werken met de hoogwerker niet alleen veiliger, maar ook een stuk efficiënter. Volg nu de hoogwerker opleiding (op locatie) van PTC Opleidingen en profiteer van alle voordelen!

Naast veilig, ook verstandig

Vaak worden alle grote kosten, zoals schade, energieverbruik en onderhoud, direct beïnvloed door de operator van de hoogwerkers. Een hoogwerkers opleiding heeft een aanzienlijk effect op uw totale interne transportkosten, maar ook op het voorkomen van persoonlijk letsel bij ongevallen. Voorzichtig rijden zal schade aan de hoogwerker verminderen en de levensduur verlengen. Ook zuinigere rijtechnieken kunnen op de lange termijn uw energiekosten beïnvloeden. Dit is bovendien niet alleen goed nieuws voor uw bedrijf, maar ook voor het milieu!

Hoogwerkers opleiding op locatie

Tijdens de hoogwerkers opleiding leren we uw medewerkers hoe ze veilig met de hoogwerker kunnen werken. Naast theorie over arbowetgeving en veiligheidseisen ligt de focus op praktische oefeningen zodat uw medewerkers na de opleiding zelfstandig met de hoogwerker kunnen werken. De volgende onderwerpen komen onder anderen aan bod tijdens de hoogwerker opleiding:

  • Hoogwerker besturen en bedienen
  • Definitie en inzetbaarheid van hoogwerkers
  • Bewustwording van de gevaren en risico’s
  • Visuele inspectie van de hoogwerker
  • Functietest en praktijkoefeningen
Hoogwerkers

Bespaar kosten met PTC Opleidingen

In vergelijking tot een bestuurder die niet is opgeleid, zal een goed opgeleide bestuurder van een hoogwerker minder schade aanrichten, productiever rijden en veiliger werken. De opleidingen van PTC Opleidingen zijn daarom een belangrijke investering in uw personeel. Wist u dat er in veel gevallen een subsidie beschikbaar is die kan oplopen tot 100% van uw investering? Wij helpen u graag met het bepalen voor welke subsidies u in aanmerking komt. Neem vandaag nog contact op!

Hoogwerker cursus volgen? PTC Opleidingen!

Een hoogwerker opleiding volgt u het beste bij PTC Opleidingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0