Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

BHV basis opleiding

Volg nu een BHV cursus (op locatie)

U zoekt naar een BHV cursus (op locatie)? Bij PTC Opleidingen bent u aan het juiste adres! Het opleiden van uw personeel is natuurlijk een wettelijke verplichting, maar goed opgeleid personeel zorgt voor een veilige werkomgeving en kan incidenten helpen voorkomen. De in-house specialisten van PTC Opleidingen bieden klanten snel en vakkundig de beste service. Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben kunnen volgen bij PTC Opleidingen. Maak uw bedrijf veilig met de BHV cursus op locatie van PTC Opleidingen!

 • BHV basisopleiding op locatie

  Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is een aangewezen persoon binnen het bedrijf die de volgende taken kan uitvoeren: Eerste hulp bij ongevallen Bestrijden van brand Het in noodsituaties

  Groepsprijs (6-10 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • BHV herinstructie op locatie

  Hopelijk overkomt u het niet, maar het kan gebeuren, een ongeluk of brand in uw bedrijf. Vaak duurt het enige tijd voordat de professionele hulp

  Groepsprijs (max 12 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie

Wordt BHV’er met PTC Opleidingen

Ieder bedrijf in de industrie- en bouwsector dient personeel in dienst te hebben dat beschikt over de kennis en vaardigheden om als bedrijfshulpverlener (BHV-er) aangewezen te kunnen worden. Het aantal BHV’ers dat u aanwijst, is niet wettelijk bepaald. Bij het bepalen van het aantal BHV’ers en de manier waarop u de BHV cursus op locatie organiseert, moet u echter rekening houden met de omvang van uw bedrijf en de risico’s binnen uw bedrijf. Zo lopen medewerkers die op hoogte of met zware objecten werken een grotere kans om bij een incident betrokken te raken dan medewerkers die op kantoor werken.

Uw taken als BHV’er

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is een medewerker binnen het bedrijf die de volgende taken kan uitvoeren:

 • Eerste hulp bij ongevallen
 • Bestrijden van brand
 • Het in noodsituaties evacueren van werknemers

Om ervoor te zorgen dat u als BHV’er uw taak naar behoren kunt uitvoeren, volgt u bij PTC Opleidingen de BHV cursus op locatie. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Inhoud van de BHV basis cursus

U wilt natuurlijk dat uw medewerkers weten wat ze moeten doen bij calamiteiten. Als werkgever bent u er verantwoordelijk voor dat alle BHV’ers de juiste opleiding en uitrusting hebben om hun taken goed uit te kunnen voeren. Als de risico’s in het bedrijf klein zijn, volstaat de BHV cursus op locatie. Is dit niet het geval, dan is het raadzaam om een volledige EHBO-cursus en een brandbestrijding training te volgen. De cursus is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel gaat in op Levensreddende Handelingen (LH) en het tweede draait om de communicatie, brandbestrijding en ontruimingen tijdens noodsituaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw medewerkers een BHV cursus op locatie aan te bieden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

BHV cursus op locatie volgen? PTC Opleidingen!

Een BHV cursus op locatie volgt u bij PTC Opleidingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0