Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Opleiding NEN 3140 VP

VP staat voor Vakbekwaam Persoon. Het is een term die gebruikt wordt in de elektrotechniek, waar iedereen die in de elektrotechniek werkt en elektrische storingen oplost een VP opleiding moet volgen om de werkzaamheden veilig uit te mogen/kunnen voeren. Werkt met elektrische installaties, apparaten of gereedschappen keurt? Dan snapt u het belang van gedegen VP opleidingen.

Per slot van rekening komen er bij werken met elektrotechniek nog wel wat gevaren om de hoek kijken! Voor een opleiding tot VP bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres.Wij hebben ervaren docenten in dienst die bevlogen hun kennis delen met de cursisten. Belangrijk: ze weten niet alleen welke kennis ze door moeten geven, maar ook hoe ze dit moeten doen zodat het belang van de veiligheid tot uw mensen doordringt.

Een VP opleiding volgen bij PTC Opleidingen

Om de titel ‘vakbekwaam persoon volgens NEN 3140 te mogen dragen, dient u aan diverse eisen te voldoen. Zo moet u gevaren en risico’s kunnen inschatten bij elektrotechnische werkzaamheden. Daarnaast is het van belang dat u elektrotechnische handelingen op een veilige manier kunt uitvoeren. Om aan deze kwaliteitseisen te voldoen, is een erkende cursus NEN 3140 vakbekwaam persoon vereist.

Online VP opleidingen volgen

Om een opleiding tot VP te volgen hoeft er niet veel nodig te zijn. U kunt bij ons namelijk deze opleiding ook geheel online volgen. Uw mensen krijgen dan een code waarmee ze alle lessen online kunnen volgen.

Sterker nog: ook het examen kan online worden afgelegd. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We zullen dan samen met u al onze mogelijkheden bespreken.

Tijdens deze NEN 3140 VP cursus wordt u opgeleid tot vakbekwaam persoon in het kader van de NEN 3140. Wanneer u door uw werkgever bent aangesteld als vakbekwaam persoon. Met een elektrotechnische vooropleiding of vergelijkbare ervaring voldoet u met deze cursus aan de vereiste kwaliteitseisen.

Resultaat

Na het volgen van deze cursus bent u officieel bevoegd om elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren, voldoend aan de eisen die NEN 3140 stelt aan een competente medewerker.

Voor wie?

De cursus NEN 3140 vakbekwaam persoon is een 1-daagse cursus voor werknemers die aangewezen worden als Vakbekwaam Persoon volgens NEN 3140.

Een vakbekwaam persoon in het kader van de NEN 3140 is een persoon met een elektrotechnische vooropleiding of vergelijkbare ervaring.

Medewerkers die door de werkgever worden aangesteld als Vakbekwaam persoon in het kader van de NEN 3140 kunnen complexere elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren zoals het bijplaatsen van groepen in installaties, het uitvoeren van onderhoud aan elektrische installaties.

 

  Aanmelden

  NEN-3140 VOP of VP Opleiding te Vianen € 169,00

  Aanmelden voor opleiding van:*

  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0