Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Online NEN 3140 VP

Online NEN 3140 VP in uw eigen tijd en tempo

Wilt u een online NEN 3140 VP opleiding volgen? Voor de beste online praktijkopleidingen van Nederland kunt u terecht bij PTC Opleidingen! Dankzij ons in-house specialisme kunnen wij onze klanten snel en vakkundig de beste service bieden. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers snel en adequaat de beste training krijgen. U kunt zelf bepalen hoe de opleidingen worden gegeven: online of offline. Ook bieden wij diverse opleidingen op locatie. Heeft u geen goede plek om een NEN 3140 VP opleiding te volgen, dan kunt u dus ook kiezen voor de online NEN 3140 VP cursus van PTC Opleidingen!

Waarom online NEN 3140 VP?

Omdat de Arbowet voorschrijft dat een werkgever verantwoordelijk is voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden aan elektrische installaties, is het van groot belang dat uw personeel correct met de apparatuur omgaat. De Inspectie SZW legt de werkwijze van het personeel af tegen de lat van NEN 3140, en die lat ligt hoog. Het is daarom aan te raden om uw medewerkers een online NEN 3140 VP opleiding te laten volgen, zodat u met een gerust hart verder kunt. Bent u benieuwd hoe een online NEN 3140 VP opleiding van PTC Opleidingen ervoor kan zorgen dat u veilig kunt werken met elektrotechniek? Neem contact op voor meer informatie.

Resultaten van de online NEN 3140 VP opleiding

Bij het succesvol afronden van de online NEN 3140 VP opleiding ontvangt u een certificaat en een Veiligheids-Arbo pas. Deze documenten zijn drie jaar geldig. Om uw kennis en vaardigheden op peil te houden, raden wij u aan de online NEN 3140 VP cursus minimaal eens in de 3 jaar te herhalen. Bij PTC Opleidingen is het mogelijk hiervoor een herhalingscursus te volgen. Met een NEN 3140 VP certificaat beschikt u over:

 • Het kennisniveau van een voldoende opgeleide persoon
 • Inschattingsvermogen van gevaren bij werken met elektriciteit
 • Kennis van de relevante wet- en regelgeving
 • Het vermogen om veilig elektrisch werk uit te voeren
 • Een Veiligheids-Arbo pas

Enkele trainingen uitgelicht

 • Maatwerk NEN 3140 op locatie

  Maatwerk NEN-3140 op locatie Heeft u Meerdere deelnemers voor de NEN 3140 opleiding? Wilt U maatwerk? Uniek, uw bedrijfssituatie wordt dan gebruikt als leidraad voor

  Groepsprijs (8 - 10 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • Opleiding NEN 3140 VP

  VP staat voor Vakbekwaam Persoon. Het is een term die gebruikt wordt in de elektrotechniek, waar iedereen die in de elektrotechniek werkt en elektrische storingen

U bent van harte welkom

We zijn continu bezig om het aanbod van onze diensten uit te breiden en aan te vullen. Mist u iets in ons aanbod of heeft u een opmerking? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. U bent van harte welkom om een bericht achter te laten op ons contactformulier op de website of om langs te komen bij onze zaak. Voor een online NEN 3140 VP opleiding bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0