Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

E-learning NEN 3140 VOP

Een NEN 3140 VOP aanstelling behalen, met PTC Opleidingen

De E-learning NEN 3140 VOP cursus van PTC Opleidingen is bedoeld voor iedereen die eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden aan elektrotechnische installaties uitvoert.

Met PTC Opleidingen weet u zeker dat uw bedrijf voldoet aan alle geldende veiligheidseisen!

Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een online opleiding hebben gevolgd bij PTC Opleidingen. De cursus kan volledig in eigen tijd en eigen tempo worden uitgevoerd.

Train uw medewerkers nu met de E-learning NEN 3140 VOP basiscursus van PTC Opleidingen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw bedrijf!

Inhoud van de E-learning NEN 3140 VOP opleiding

Het E-learning NEN 3140 VOP pakket kunt u in uw eigen tijd en op uw eigen tempo volgen.

U hoeft alleen een computer met internetverbinding tot uw beschikking te hebben.

Tijdens deze cursus leert U de gevaren en risico’s te onderkennen om eenvoudige veilige elektrische installaties uit te voeren. Ook leert u de gevaren en risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Na het volgen van de E-learning NEN 3140 VOP cursus kunt u eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren. En kunt U worden aangesteld als Voldoende Onderricht Persoon (VOP) of uw aanstelling kan worden verlengd.

Laat uw medewerkers nu nog de E-learning NEN 3140 VOP cursus volgen bij PTC Opleidingen!

Resultaten van de online cursus

Bij het succesvol afronden van de E-learning NEN 3140 VOP cursus ontvangt u een certificaat en een Veiligheids-Arbo pas.

Deze documenten zijn drie jaar geldig. Om uw kennis en vaardigheden op peil te houden, raden wij u aan de NEN 3140 VOP cursus minimaal eens in de 3 jaar te herhalen.

Bij PTC Opleidingen is het mogelijk hiervoor de E-learning NEN 3140 VOP herhalingscursus te volgen. Met deze cursus boekt u de volgende resultaten:

 • het kennisniveau van een voldoende opgeleide persoon
 • onderkent de gevaren van het werken met elektriciteit goed inschatten
 • kennis van de relevante wet- en regelgeving
 • veilig elektrische werkzaamheden uitvoeren met beperkte risico’s
 • certificaat & een Veiligheids-Arbo pas

Enkele trainingen uitgelicht

 • Maatwerk NEN 3140 op locatie

  Maatwerk NEN-3140 op locatie Heeft u Meerdere deelnemers voor de NEN 3140 opleiding? Wilt U maatwerk? Uniek, uw bedrijfssituatie wordt dan gebruikt als leidraad voor

  Groepsprijs (8 - 10 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • Opleiding NEN 3140 VP

  VP staat voor Vakbekwaam Persoon. Het is een term die gebruikt wordt in de elektrotechniek, waar iedereen die in de elektrotechniek werkt en elektrische storingen

Meer weten? Wij denken graag met u mee

Wij vernemen graag van u op welke manier we u van dienst kunnen zijn. Heeft u een vraag of een opmerking? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. Voor een veilige werkomgeving in uw bedrijf bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0