Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Verreiker combi

Veilig werken met de Verreiker, heftruck en Hoogwerker

In bedrijfstakken als de constructie, de bouw en de landbouw wordt graag gebruik gemaakt van de vele mogelijkheden die een verreiker biedt. Medewerkers die gebruik maken van technische hulpmiddelen zoals een verreiker moeten volgens de Arbowet specifieke deskundigheid bezitten.

Hebben uw medewerkers deze opleiding met een positief resultaat afgerond, dan voldoen zij aan deze eis. Deze opleiding verzorgen wij in company op uw eigen locatie.

Duur van de opleiding
De totale opleidingsduur bedraagt twee dagdelen. Dit is inclusief de theorie- en praktijktoets. De standaard lestijden van de in company opleidingen zijn van 08.30 – 15.30 uur. Uitvoering op zaterdagen is mogelijk, zónder extra toeslagen.

De aanvullende training heftruck en hoogwerker is bedoeld voor medewerkers met enige werkervaring met de heftruck en hoogwerker. Werknemers, die regelmatig het transport van diverse goederen verzorgen met de heftruck. Een goede logistiek is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Tijd, plaats, hoeveelheid, kwaliteit en veiligheid zijn daarbij belangrijke pijlers.

Het hoogwerker certificaat is bedoeld voor:
Werknemers die werkzaamheden op hoogte verrichten gebruikmakend van een verplaatsbaar arbeidsmiddel zoals een hoogwerker of schaarlift. De Combinatie opleiding wordt afgesloten met een theorie- en praktijk examen conform de Arbo wetgeving. De deelnemers mogen pas beginnen aan hun praktijktraining en op voor het praktijkexamen, nadat zij het theorie-examen met goed gevolg hebben afgerond.

  Informatie

  Wilt u een offerte of heeft u specifieke vragen over de training?

  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0