Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Reachtruck

Reachtruck opleiding, of uw reachtruckcertificaat behalen?

Reachtruck basis

Leer binnen veilig werken met de reachtruck. U moet als onderdeel van uw werk incidenteel eenvoudige werkzaamheden met een reachtruck uitvoeren. U bent bijvoorbeeld operator, productiemedewerker, magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur. Het is belangrijk om dan een reachtruckcertificaat in uw bezit te hebben.

Reachtruck herinstructie

Verleng binnen 1 dag uw veiligheidscertificaat heftruckchauffeur of reachtruck. Wanneer u in het bezit bent van een certificaat of Veiligheidspas Reachtruckchauffeur waarvan de geldigheid verloopt, dan is dit de juiste cursus voor u.

Reachtruck op locatie

Voor groepen medewerkers biedt een opleiding in uw eigen organisatie (in company) al snel een aantal interessante voordelen. Bovendien kunnen uw medewerkers op uw eigen locatie de Reachtruckcursus volgen en leren hun vaardigheden te verbeteren binnen de vertrouwde werkomgeving. Vanzelfsprekend dat u hiervoor beschikt over een eigen Reachtruck en de benodigde ruimte.

Vraag uw offerte op maat aan
De in company heftruck cursus is geldig voor zowel de opleiding ‘Bewust veilig werken met de heftruck’ (voor het halen van het certificaat) als de heftruck herhalingscursus voor het verlengen van de geldigheid van het heftruckcertificaat.

Maak uw interesse kenbaar door het hiernaast getoonde formulier in te vullen en u ontvangt van onze adviseur binnen 1 werkdag een offerte op maat.

Telefonisch kan natuurlijk ook, 085 – 06 05 410.

  Informatie

  Wilt u een offerte of heeft u specifieke vragen over de training?

  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0