Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

E-Learning Heftruck/Reachtruck min. 2 deelnemers

Online uw heftruckcertificaat behalen in 2-3 uur

Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 2-3 uur een officieel erkend heftruckcertificaat. U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 2-3 uur p.p het examen af. Uw werknemer kan na het examen direct weer aan de slag. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. Ook op zaterdag en door geheel Nederland

Voor wie
De versnelde certificeringstest is bedoeld voor ervaren heftruck- of reachtruckchauffeurs die hun certificaat willen behalen of verlengen.

Resultaat
Na de opleiding ben je:
• Op de hoogte van verplichtingen en regelgeving
• In staat veilig en beheerst de vorkheftruck te bedienen
• Bekwaam om conform de Arbo-wet een vorkheftruck te besturen
• Weer voor een periode van 5 jaar gecertificeerd

Onderwerpen
In de opleiding wordt aandacht besteed aan:
• Actuele kennis over verplichtingen en regelgeving
• Vaardigheden om de vorkheftruck te bedienen
• Vaardigheden om de vorkheftruck te besturen

Opzet
De theorie kunt u online bestuderen, en het theorie examen wordt online afgenomen.de studie belasting bedraagt exclusief het examen 2-3 uren. Het theorie examen ( 30 minuten ) kunt u afleggen wanneer het U of het bedrijf goed uitkomt.Bij voldoende resultaat heeft u de theorie behaald, en zal alleen het praktijk gedeelte nog afgenomen moeten worden.

Deze praktijk test duurt maximaal één uur en kan op iedere dag in overleg tussen 8.00 uur en 20.00 uur uitgevoerd worden. Het is ook mogelijk om op één dag de test voor heftruck én reachtruck af te leggen.

Locatie
Het ervaringscertificering wordt bij jouw organisatie/ op locatie uitgevoerd worden, mits er een gekeurde heftruck en/of reachtruck en een geschikte praktijkruimte beschikbaar zijn. Het tarief hangt af van de locatie en het aantal deelnemers.

Certificaat
Als je de voor de test zowel de theorie als de praktijk met goed resultaat hebt afgerond ontvang je het Heftruck- of Reachtruck certificaat van Westpoort. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Informatie
mail of bel ons voor het inplannen van een EVC traject !
Tarief 1-uurs certificering heftruck €129,00 p/p (vanaf minimaal 2 personen)
Wilt u informatie, een offerte of een opleiding inplannen klik dan op het contact formulier en vul deze in. u mag natuurlijk ook bellen of mailen.

Fase 1
Wij overleggen met u wat de meest geschikte datum is voor het afnemen van de examens. U meldt uw medewerkers aan. Dan ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging én het Digitale lesmateriaal.

Fase 2
Uw medewerkers kunnen zich voorbereiden op het examen door het digitale lesboek door te nemen. Dit neemt ongeveer 2-3 uur in beslag. Uw medewerkers hebben waarschijnlijk al enige ervaring met de heftruck dus de meeste stof zal bekend voorkomen.

Fase 3
Onze examinator komt langs op uw bedrijf en neemt het theorie en praktijk examen af. De praktijktoets zal volledig toegespitst zijn op de werkzaamheden binnen úw bedrijf.

  Informatie

  Wilt u een offerte of heeft u specifieke vragen over de training?

  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0