Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

Een Veilig Hijsen Opleiding bij PTC opleidingen

Een goede veilig hijsen opleiding bij ptc opleidingen

Behalve om de arbeids-inspectie ( SZW) en verzekeraars tevreden te stellen zijn er meer belangrijke redenen om een hijsbewijs opleiding of hijsbewijs diploma te behalen, namelijk veiligheid; een belangrijk deel van de bedrijfsongevallen is te wijten aan onveilig werken met hijswerktuigen zoals de bovenloopkraan en de portaalkraan. Onvakkundig gebruik leidt tot onveilige situaties, tijdverlies en ontevreden klanten bij bijvoorbeeld schade. Daarboven staat de eigen veiligheid van u of uw personeel op het spel. Door een hijsbewijs opleiding te halen om veilig te hijsen wordt de kans op ongelukken beduidend kleiner doordat u veel meer beter besef krijgt in de bedreigingen en consequenties daarvan. Het diploma voor veilig hijsen is bestemd voor medewerkers die lasten aanslaan en verplaatsen met de bovenloopkraan of portaalkraan.

TWEE VERSCHILLENDE OPLEIDINGEN VOOR HETZELFDE HIJSCERTIFICAAT.

Er zijn twee verschillende opleidingen die leiden tot hetzelfde hijsbewijs of hijscertificaat. Afhankelijk van uw eigen ervaring kiest u een opleiding die bij u past. Er is een hijsbewijs opleiding voor beginners, mensen zonder enkele of met een beetje ervaring, dat is de basiscursus veilig hijsen. De andere cursus om het hijsbewijs te halen is de herhalingscursus veilig hijsen. Deze cursus is bedoeld voor personen die al beschikken over een verplicht hijscertificaat maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen.

Heeft u een goede praktijk en maatwerk opleiding nodig, of heeft u vragen? Vul dan het contact formulier in, en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0