Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

Een allround Heftruck opleiding bij PTC opleidingen

Wilt u graag een heftruckcertificaat halen, dan zijn wij voor U de juiste keuze. PTC opleidingen heeft al jarenlange ervaring met het opleiden van cursisten tot volwaardige heftruckchauffeurs. Wij verzorgen door heel Nederland de opleidingen op locatie, of er altijd een reachtruck- en heftruckcursus te boeken bij ons te Amersfoort. Tevens beschikken wij over een enthousiast en vakkundig team. Deze instructies willen u graag begeleiden tijdens het opleidingstraject. Wacht niet langer en schrijf uzelf vandaag nog in voor een van onze opleidingen!

Waarom is het hebben van een heftruckcertificaat zo belangrijk?

Het hebben van een heftruckcertificaat brengt vele voordelen met zich mee. Zo wordt de veiligheid op de werkvloer doormiddel van een heftruckcertificaat gewaarborgd en vergroot.

Tevens is het hebben van een heftruckcertificaat een teken dat u bent voorzien van grondige instructies alvorens u de heftruck bent gaan besturen. Dit is een eis die de Arbowet en verzekeraars stellen aan uw werkgever.

Wanneer u niet bent voorzien van grondige instructies kan dit voor verschillende discussies zorgen, dit kan hele vervelende gevolgen hebben. Neem dus niet het risico op discussies met de Arbowet en verzekeraars, maar meld u vandaag nog aan van een van onze reachtruck- en heftruckopleidingen.

Verschillende gradaties heftruckopleidingen

Wij bieden verschillende soorten heftruckopleidingen aan. Zo hebben we een basisopleiding, een opleiding voor gevorderden en experts. De basisopleiding is bedoeld voor mensen die nog geen ervaring hebben met het besturen van een heftruck. De heftruckopleiding voor gevorderden is voor mensen die al wel ervaring hebben met het besturen van een heftruck, maar nog geen heftruckcertificaat hebben.

Tot slot is er de opleiding voor experts een herhalingscursus. Deze is voor chauffeurs die in het verleden al een heftruckcertificaat hebben gehaald, maar waarvan deze is verlopen of binnenkort gaat verlopen. Door deze opleiding te volgen kan het certificaat verlengd worden. heeft u een goede praktijk en maatwerk opleiding nodig, of heeft u vragen ?vul dan het contact formulier in, en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0