Vorkheftruck certificaat


Een vorkheftruck certificaat behalen

 

Het is bij zwaar werk waar voertuigen bij betrokken zijn altijd van groot belang dat hier goed op de veiligheid gelet wordt. Met de juiste instructies op dit gebied kunt u een groot aantal ongelukken voorkomen. Vandaar ook dat we u aanraden om uw personeel een opleiding te laten volgen bij PTC Opleidingen. Bij ons staat veiligheid namelijk altijd voorop. U wilt er toch ook voor zorgen dat uw mensen zo veilig mogelijk kunnen werken, zonder dat ze bang hoeven te zijn dat hun gezondheid in het gedrang komt. Bij PTC Opleidingen geven we een groot aantal verschillende opleidingen, waarmee u er voor zorgt dat uw mensen hun werk in een geheel veilige omgeving uit kunnen voeren.

 

Een vorkheftruck certificaat bij PTC Opleidingen

 

Een certificaat voor vorkheftruck of heftruck is verplicht op de werkvloer. Logisch ook, want we hebben het hier wel over een groot voertuig waarmee een ongeluk in een klein hoekje zit. Een vorkheftruck halen is een van de specialiteiten van PTC Opleidingen. Onze instructeurs hebben zelf veel ervaring met het werken met een vorkheftruck. Zij kunnen er dan ook voor zorgen dat uw personeel een vorkheftruck certificaat gaat behalen. We hebben hier meerdere opleidingen voor u klaarstaan. We helpen u graag om de juiste keuze te maken voor de opleiding die bij uw mensen past.

 

Meer weten over het vorkheftruck certificaat?

 

 

We vertellen u graag meer over het certificaat voor vorkheftruck en wat er allemaal bij komt kijken om dit te behalen. Met een goede opleiding weet u zeker dat uw mensen hier geen problemen bij hebben. Onze ervaren opleiders hebben door de jaren heen al duizenden mensen aan het certificaat geholpen en daar zorgen ze ook graag voor met uw mensen. Neemt u anders gerust een keer contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden. We zorgen dat uw mensen een vorkheftruck certificaat behalen, maar kunnen u ook helpen met een groot aantal andere veiligheids opleidingen. Uw mensen een vorkheftruck certificaat laten behalen is daarbij wel een van onze specialiteiten.

Inuvidueel

 

Heftruck Opleiding Bij PTC Opleidingen te Amersfoort of Apeldoorn

 

Ééndaagse Heftruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor heftruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Heftruck cursus op locatie v.a. €99,00 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Heftruck certificaat behalen

of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend heftruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

Meer Informatie