Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

Telescoop hoogwerker opleiding

PTC Opleidingen voor een veilige werkomgeving

De telescoop hoogwerker opleiding van PTC Opleidingen is bedoeld voor iedereen die dagelijks werkzaamheden met de telescoop hoogwerker uitvoert. Met PTC Opleidingen weet u zeker dat uw bedrijf voldoet aan alle veiligheidseisen! Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben gevolgd bij PTC Opleidingen. Train daarom uw medewerkers met een telescoop hoogwerker opleiding van PTC Opleidingen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw bedrijf!

Wat houdt de opleiding in?

De telescoop hoogwerker opleiding duurt één dag. Tijdens deze cursusdag leren onze gecertificeerde instructeurs u alles over de gevaren en risico’s die u moet (her)kennen om de telescoop hoogwerker veilig te bedienen. Ook leert u de gevaren en risico’s zoveel mogelijk te beperken. Na het volgen van zowel de theoretische als de praktische onderdelen van de opleiding, zijn uw medewerkers op de hoogte van de veiligheidseisen en kunnen zij veilig te werk gaan. Laat uw medewerkers daarom nu nog een telescoop hoogwerker opleiding volgen bij PTC Opleidingen!

Resultaten van de telescoop hoogwerker opleiding

Bij het succesvol afronden van de telescoop hoogwerker opleiding ontvangt u een certificaat en een Veiligheids-Arbo pas. Deze documenten zijn vijf jaar geldig. Om uw kennis en vaardigheden op peil te houden, raden wij u aan deze opleiding minimaal eens in de vijf jaar te herhalen. Bij PTC Opleidingen is het mogelijk hiervoor de herhalingscursus te volgen. De volgende onderwerpen komen onder anderen aan bod tijdens de telescoop hoogwerker opleiding:

  • Veilig werken met de telescoop hoogwerker
  • Efficiënt werken met de telescoop hoogwerker
  • Met diverse typen telescoop hoogwerkers aan de slag
  • Welke veiligheidseisen er worden gesteld in de Arbowet

Enkele trainingen uitgelicht

Bespaar kosten met PTC Opleidingen

In vergelijking met een bestuurder van de telescoop hoogwerker die niet is opgeleid, zal een goed opgeleide bestuurder minder schade aanrichten, productiever rijden en veiliger werken. De opleidingen van PTC Opleidingen zijn daarom een belangrijke investering in uw personeel. Wist u dat er in veel gevallen een subsidie beschikbaar is die kan oplopen tot 100% van uw investering? Wij helpen u graag met het bepalen voor welke subsidies u in aanmerking komt. Neem vandaag nog contact op!

Wij denken graag met u mee

Wij vernemen graag van u op welke manier we u van dienst kunnen zijn. Heeft u een vraag of een opmerking? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. Voor een telescoop hoogwerker opleiding bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0