Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Reachtruck opleiding

Ook reachtruck opleiding op locatie

Op zoek naar een betaalbare reachtruck opleiding? PTC Opleidingen biedt de beste reachtruck opleidingen aan waarmee u veel tijd en geld bespaart! De in-house specialisten van PTC Opleidingen bieden klanten snel en vakkundig de beste service. Duizenden tevreden klanten gingen u voor, want voor het volgen van de beste praktijkopleidingen bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres. Ook bieden wij diverse opleidingen op locatie aan. Als u op zoek bent naar de juiste plek om een reachtruck opleiding op locatie te volgen, hoeft u niet verder te zoeken. Binnen twee dagen leert u bewust en veilig werken met de reachtruck. Meld nu uw medewerkers aan voor een reachtruck opleiding van PTC Opleidingen en creëer een veiliger werkomgeving!

Voor wie is reachtruck opleiding bedoeld?

Bent u een operator, productiemedewerker, magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur? Dan heeft u waarschijnlijk te maken gehad met een reachtruck. U voert als onderdeel van uw werk bijvoorbeeld eenvoudige werkzaamheden uit met een reachtruck. Maar hoe doet u dat op een veilige manier? Om hier zeker van te zijn is het belangrijk om een reachtruck opleiding te hebben gevolgd. Ook als u al in het bezit bent van een certificaat of een Veiligheidspas Reachtruckchauffeur waarvan de geldigheid is verlopen, is dit de juiste opleiding voor u. U kunt uw certificering binnen één dag verlengen door een reachtruck opleiding te volgen bij PTC Opleidingen! Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

PTC Opleidingen op locatie

Leidt u een groep medewerkers die baat zouden hebben bij een reachtruck opleiding? Dan biedt een reachtruck opleiding op locatie al snel een aantal interessante voordelen. Uw medewerkers kunnen on-site reachtruck opleidingen volgen en hun vaardigheden verbeteren binnen de vertrouwde omgeving van hun eigen werkplek. Hierbij is vanzelfsprekend dat u over een eigen reachtruck en de benodigde ruimte moet beschikken. De reachtruck opleiding zal volledig gericht zijn op de activiteiten binnen uw bedrijf. Op deze manier wordt niet alleen de kennis die nodig is om de reachtruck veilig te bedienen verzameld, maar kan deze direct worden toegepast op de omgeving waarin u werkt.

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding Heftruck op locatie

  Opleiding Heftruck en/of Reachtruck op locatie Een heftruck opleiding in uw bedrijf biedt voordeel. Voor groepen medewerkers biedt een opleiding in uw eigen organisatie (incompany)

  Groepsprijs (6-8 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • Opleiding stapelaar, pallettruck

  Basis opleiding Stapelaar Een Stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat ingezet wordt voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een

  Groepsprijs (max. 6 deelnemers) € 495,-

  Meer informatie

Vraag uw offerte op maat aan

Heeft u interesse in een reachtruck opleiding op uw locatie? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. U ontvangt van onze adviseur binnen één werkdag een offerte op maat. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers snel en adequaat de beste service krijgen. Voor een reachtruck opleiding bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0