Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Reachtruck cursus

Slaag ook voor een reachtruck cursus

Wilt u snel en goed uw reachtruck cursus volgen? Voor de beste heftruck cursus van Nederland moet u bij PTC Opleidingen zijn! Als u een reachtruck cursus wilt doen, bespaart u met PTC Opleidingen u veel tijd en geld. Dankzij onze in-house specialisten kunnen wij onze klanten snel en vakkundig de beste service bieden. Met trots kunnen wij zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen praktijkopleidingen hebben kunnen volgen bij PTC Opleidingen. Bent u op zoek naar de beste plek om een reachtruck opleiding te volgen? Alle reachtruck cursussen vindt u bij PTC Opleidingen!

PTC Opleidingen biedt flexibele service

De klant staat bij PTC Opleidingen voorop. Alhoewel meeste reachtruck cursussen van PTC Opleidingen in Amersfoort worden gegeven, bieden wij ook de mogelijkheid om een reachtruck cursus op locatie te geven. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Zo zullen praktische cursussen voor reachtruckchauffeurs volledig gericht zijn op de activiteiten binnen uw bedrijf. Op deze manier wordt niet alleen de kennis verzameld die nodig is om de reachtruck veilig te bedienen, maar kan deze direct worden toegepast op de omgeving waarin de cursist werkt. Na afloop van het examen kan uw medewerker zijn werkzaamheden gemakkelijk weer voortzetten. Mocht dit niet lukken, dan biedt de PTC Opleidingen ook de mogelijkheid om op zaterdag een reachtruck cursus te volgen.

De reachtruck cursus behalen in uw eigen tijd

PTC Opleidingen biedt verschillende reachtruck cursussen aan. Ook als u al in het bezit bent van een certificaat of een Veiligheidspas Reachtruckchauffeur waarvan de geldigheid is verlopen, is dit de juiste opleiding voor u. U kunt uw certificaat binnen één dag verlengen door een reachtruck cursus te volgen bij PTC Opleidingen! Heeft u minder ervaren chauffeurs in dienst? Dan raden we hen aan om de dagcursus te volgen. Heeft u een reachtruckcertificaat, maar moet deze vernieuwd worden? Dan is onze online versie een goede optie. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers snel en adequaat de beste training krijgen. U kunt zelf bepalen op welke manier de reachtruck cursus worden gegeven. De mogelijkheden zijn:

 • Volg een cursus in Amersfoort, inclusief lunch!
 • Volg de online cursus om uw certificaat te verlengen

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding Heftruck op locatie

  Opleiding Heftruck en/of Reachtruck op locatie Een heftruck opleiding in uw bedrijf biedt voordeel. Voor groepen medewerkers biedt een opleiding in uw eigen organisatie (incompany)

  Groepsprijs (6-8 deelnemers) € 695,-

  Meer informatie
 • Opleiding stapelaar, pallettruck

  Basis opleiding Een Stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat ingezet wordt voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een stapelaar

  Groepsprijs (max. 6 deelnemers) € 395,-

  Meer informatie

Maak kennis met PTC Opleidingen

Heeft u interesse in ons aanbod en wilt u meer weten? We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. Een reachtruck cursus volgt u bij PTC Opleidingen!

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0