Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Reachtruck certificaat

Uw reachtruckcertificaat in een mum van tijd

Wilt u uw reachtruck certificaat behalen? Bij PTC Opleidingen bent u aan het juiste adres! Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben kunnen volgen bij PTC Opleidingen. Dankzij onze in-house specialisten kunnen wij onze klanten snel en vakkundig de beste service bieden. Laat PTC Opleidingen werk uit handen nemen door samen met u een opleidingsplan op te stellen voor uw medewerkers, zodat de geldigheid van reachtruck certificaten up-to-date gehouden wordt. Dankzij PTC Opleidingen hebben uw medewerkers in slechts een à twee uur een officieel erkende reachtruck certificaat!

Bij PTC Opleidingen staat de klant centraal

Bij PTC Opleidingen is de klant altijd koning. Service staat dus voorop, ook als u een reachtruck certificaat wilt behalen. Met PTC Opleidingen bespaart u veel tijd en geld. Wij bieden dit examen al vanaf twee deelnemers aan en verzorgen het door heel Nederland! Zo kunt u ervoor kiezen dat wij uw werkplaats bezoeken en het examen in minder dan twee uur afnemen. De praktijktest zal volledig gericht zijn op de activiteiten binnen uw bedrijf. Op deze manier wordt niet alleen de kennis verzameld die nodig is om de reachtruck veilig te bedienen, maar kan deze direct worden toegepast op de werkomgeving. Na afloop van het examen kunnen uw medewerkers hun werkzaamheden gemakkelijk weer voortzetten. Ook op zaterdag biedt PTC Opleidingen mogelijkheden voor het behalen van een reachtruck certificaat. Neem contact op om nu nog een afspraak te maken!

Wat brengt een reachtruck certificaat op?

De versnelde examenmethode die bij PTC Opleidingen wordt gehanteerd, is bedoeld voor ervaren heftruck- of reachtruck chauffeurs die hun certificaat willen verlengen. Heeft u minder ervaren chauffeurs in dienst? Dan raden wij hen aan de dagcursus te volgen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers snel en adequaat de beste service krijgen. Zo zijn zij na het behalen van de versnelde cursus voor uw reachtruck certificaat:

 • Up-to-date met verplichtingen en voorschriften
 • In staat om de reachtruck veilig en gecontroleerd te bedienen
 • In staat om een reachtruck te besturen in overeenstemming met de Arbowet
 • Weer gecertificeerd voor een periode van 5 jaar

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding Heftruck op locatie

  Opleiding Heftruck en/of Reachtruck op locatie Een heftruck opleiding in uw bedrijf biedt voordeel. Voor groepen medewerkers biedt een opleiding in uw eigen organisatie (incompany)

  Groepsprijs (6-8 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • Opleiding stapelaar, pallettruck

  Basis opleiding Stapelaar Een Stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat ingezet wordt voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een

  Groepsprijs (max. 6 deelnemers) € 495,-

  Meer informatie

Meer informatie? Neem contact op!

We zijn continu bezig om het aanbod van onze diensten uit te breiden en aan te vullen. Mist u iets in ons aanbod of heeft u een opmerking? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. U bent van harte welkom om een bericht achter te laten op ons contactformulier op de website of om langs te komen bij onze zaak. Voor een reachtruck certificaat bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0