Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Opleiding hoogbouwtruck

Combi hoogbouwtruck

De (Combi) Hoogbouwtruck is een steeds vaker gebruikt gemechaniseerde interne transportmiddel in magazijnen bij het verzamelen van orders en het opslaan van goederen in het magazijn.

Het gebruik van de (Combi) Hoogbouwtruck brengt zijn eigen specifieke gevaren met zich mee. Volgens de Arbowet mogen hef– en hijsmiddelen alleen worden bediend door personen die daartoe specifieke deskundigheid bezitten. Ook de (Combi) Hoogbouwtruck valt onder deze regeling. Met het hoogbouwtruckcertificaat voldoet u aan de door de Arbowet gestelde eis.

Veiligheid en efficiënt werken staan voor u vast voorop op uw werkvloer. Maar werken met een hoogbouwtruck brengt helaas de nodige risico’s met zich mee. De cursus ‘veilig werken met de hoogbouwtruck’ voldoet geheel aan de eisen die de Arbo-wet stelt. En u als werkgever zal blij zijn te vernemen dat efficiëntie en het zorgvuldig omgaan met goederen eveneens een belangrijk gedeelte van de cursus met de hoogbouwtruck in beslag nemen!

Neem contact op voor meer informatie, vraag een offerte aan, of meld uw werknemer(s) meteen aan voor een cursus met de hoogbouwtruck.

Voor wie is ‘veilig werken met de hoogbouwtruck’ bedoeld?
Deze belangrijke opleiding is ontwikkeld voor chauffeurs die ervaring hebben met het rijden met een heftruck of een hoogbouwtruck.

Inhoud cursus hoogbouwtruck
De cursus beslaat zowel theorie als en onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

 • De Arbo-wet
 • Stellingrijden
 • Lastbehandeling
 • Veiligheid

Examen
Deelnemers die het theorie- en het praktijkexamen succesvol hebben afgelegd krijgen een hoogbouwtruck-certificaat en een rijvaardigheidsbewijs van PTC Opleidingen, waarmee u voldoet aan de Arbo-richtlijnen.

  Informatie

  Wilt u een offerte of heeft u specifieke vragen over de training?

  Shopping cart
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0