Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Heftruck basis

Uw heftruck certificaat , heftruck rijbewijs, opleiding heftruckchauffeur of heftruck-cursus behalen

Voor de beste opleiding heftruckchauffeur van Nederland moet u bij PTC Opleidingen zijn. Als u bij ons een heftruck opleiding doet, of uw heftruck rijbewijs wilt behalen.

Of als U als bedrijf personeel er een bij ons laat afnemen, dan weet u zeker dat alle noodzakelijke kennis en praktijk grondig wordt doorgenomen. vanaf 3 deelnemers is het al voordeliger een opleiding bij u op locatie in te plannen, vraag naar onze mogelijkheden. wij enken graag met u mee.

heftruck rijbewijs, vorkheftruck certificaat

De nadruk ligt bij onze cursussen altijd op zowel veiligheid als veilig werken. Per slot van rekening komen er elk jaar gemiddeld maar liefst 1700 meldingen binnen bij de Arbeidsinspectie van ongelukken met heftrucks, waarvan een aantal zelfs met dodelijke afloop. Wij willen u helpen er alles aan doen dit te voorkomen. We geven dan ook niet alleen maar cursussen voor beginnende heftruck chauffeurs, maar ook voor ervaren mensen die bijgeschoold willen worden. Je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn.

Een opleiding tot heftruck chauffeur

Bij PTC Opleidingen kunt u terecht voor verschillende soorten opleidingen. Zo hebben wij een stoomcursus waarmee binnen een uur de kennis wordt geleerd die u nodig heeft om uw certificaat te laten verlengen. Maar we hebben ook andere soorten cursussen, zoals een 1-daagse cursus voor mensen die al ervaring hebben met een heftruck, en een 2-daagse basisopleiding voor beginnende heftruck chauffeurs, voor uw heftruck rijbewijs . Wat we met onze cursussen willen bereiken is dat mensen niet alleen de vaardigheden en kennis in huis krijgen die ze nodig hebben om veilig een heftruck of reachtruck te kunnen besturen, maar dat ze ook deze kennis blijven gebruiken. We willen niet dat cursisten iets bij ons leren over veiligheid, om dat vervolgens in de praktijk allemaal weer te vergeten.

Een heftruck opleiding van PTC Opleidingen

Wij geven onze heftruck opleidingen in Amersfoort, maar we bieden ook de mogelijkheid aan om de cursus bij u op het bedrijf te laten geven. Dit brengt legio voordelen met zich mee. Zo zorgt het er niet alleen voor dat uw mensen minder tijd kwijt zijn, maar ook dat wij de cursus helemaal aan kunnen passen aan de situatie op uw werk. Een opleiding voor heftruck chauffeur volgt u dan ook het beste bij PTC Opleidingen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Arbeidsinspectie krijgt jaarlijks gemiddeld 1700 meldingen van ernstig letsel, waarvan vijf met dodelijke afloop.

Het grootste deel van die ongelukken was te vermijden geweest. Extra aandacht voor ( heftruck, reachtruck ) is dan ook hard nodig.

  Informatie

  Wilt u een offerte of heeft u specifieke vragen over de training?

  Shopping cart
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0