Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Opleiding stapelaar

Til uw bedrijf naar een hoger niveau

U zoekt naar een opleiding stapelaar en het gebruik ervan? Bij PTC Opleidingen bent u aan het juiste adres voor zowel basis- als herinstructie opleidingen! Het opleiden van uw personeel is natuurlijk een wettelijke verplichting, maar goed opgeleid personeel kan ook enorm besparen op de kosten van uw bedrijf. Dankzij PTC Opleidingen kunnen uw medewerkers productiever met stapelaars werken, minder schade aanrichten, brandstof besparen en zo hoge kosten voorkomen. De in-house specialisten van PTC Opleidingen bieden klanten snel en vakkundig de beste service. Bel nu nog voor een afspraak, want met PTC Opleidingen kunnen uw medewerkers in slechts een à twee uur een officieel erkende opleiding over stapelaars behalen!

Wat houdt de opleiding stapelaar in?

Heeft u een operator, productiemedewerker, magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur in dienst? Dan heeft u waarschijnlijk te maken gehad met een stapelaar. Maar hoe zorgt u ervoor dat er veilig mee wordt omgegaan? Om hier zeker van te zijn, is het belangrijk dat uw personeel een opleiding heeft gevolgd. De opleiding over stapelaars van PTC Opleidingen gaat hier uitgebreid op in. Daarnaast leren onze instructeurs uw medewerkers hoe ze het meest effectief met hun apparatuur kunnen werken. Op deze manier leren uw medewerkers omgaan met alle specifieke eigenschappen van de stapelaar om schade aan zichzelf en het materieel te voorkomen.

PTC Opleidingen biedt uw bedrijf iets extra’s

Wij nemen werk graag uit handen door samen met u een opleidingsplan op te stellen en dit te begeleiden. Wij bewaken daarbij de geldigheid van lopende certificaten, zodat uw medewerkers altijd up-to-date zijn en voldoen aan alle regelgeving en behoeften. De versnelde opleidingen stapelaar van PTC Opleidingen zijn bedoeld voor ervaren gebruikers die hun certificaat willen verlengen. Heeft u minder ervaren personeel in dienst? Dan raden wij hen aan de dagcursus te volgen. Zo zijn zij na het behalen van de opleiding over stapelaars:

 • Up-to-date met verplichtingen en voorschriften
 • In staat om de stapelaar veilig en gecontroleerd te bedienen
 • In staat om een stapelaar te besturen in overeenstemming met de Arbowet
 • Weer gecertificeerd voor een periode van 5 jaar
Opleiding stapelaar

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding Heftruck op locatie

  Opleiding Heftruck en/of Reachtruck op locatie Een heftruck opleiding in uw bedrijf biedt voordeel. Voor groepen medewerkers biedt een opleiding in uw eigen organisatie (incompany)

  Groepsprijs (6-8 deelnemers) € 695,-

  Meer informatie
 • Opleiding stapelaar, pallettruck

  Basis opleiding Een Stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat ingezet wordt voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een stapelaar

  Groepsprijs (max. 6 deelnemers) € 395,-

  Meer informatie

Meer weten over onze opleidingen stapelaar?

De opleidingen van PTC Opleidingen helpen u om het maximale uit uw apparatuur en medewerkers te halen. Wilt u meer weten over de stapelaar opleiding? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. U bent van harte welkom om een bericht achter te laten op ons contactformulier op de website of om langs te komen bij onze zaak. Wij horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0