Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Opleiding hoogbouwtruck

Leidt uw personeel op met PTC Opleidingen

Wilt u uw personeel een opleiding voor hoogbouwtruck aanbieden? Voor de beste opleiding hoogbouwtruck van Nederland moet u bij PTC Opleidingen zijn! Dankzij onze in-house specialisten kunnen wij onze klanten snel en vakkundig de beste service bieden. Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben gevolgd bij PTC Opleidingen. Wilt u dat uw personeel een opleiding voor hoogbouwtrucks volgt, dan bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Meer veiligheid met de opleiding hoogbouwtrucks

Bij PTC Opleidingen nemen we veiligheid serieus. We willen voorkomen dat de kennis die onze cursisten tijdens de opleidingen opdoen in de praktijk wordt vergeten. Zo zorgen we ervoor dat cursisten die de opleiding voor hoogbouwtruck aanvragen niet alleen de vaardigheden en kennis opdoen die ze nodig hebben voor hun examen, maar dat ze deze kennis ook blijven gebruiken. Daarom kunt u bij PTC Opleidingen terecht voor verschillende soorten opleidingen. Zo bieden we een spoedcursus aan die u binnen een uur de kennis kan geven die u nodig heeft voor certificering. We bieden ook 1-daagse en 2-daagse cursussen aan voor zowel chauffeurs die al enige ervaring hebben met hoogbouwtrucks, als chauffeurs die nog een opleiding voor hoogbouwtrucks nodig hebben.

Til uw bedrijf naar een hoger niveau

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het volgen van een opleiding voor de hoogbouwtruck. De versnelde examenmethode die we bij PTC Opleidingen hanteren, is bedoeld voor ervaren hoogbouwtruck chauffeurs die hun certificaat willen verlengen. Heeft u minder ervaren chauffeurs in dienst? Dan raden wij hen aan de dagcursus te volgen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers snel en adequaat de beste service krijgen. Zo bent u na het behalen van de opleiding voor de hoogbouwtruck:

 • Up-to-date met verplichtingen en voorschriften
 • In staat om de hoogbouwtruck veilig en gecontroleerd te bedienen
 • In staat om een hoogbouwtruck te besturen in overeenstemming met de Arbowet
 • Weer gecertificeerd voor een periode van 5 jaar

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding Heftruck op locatie

  Opleiding Heftruck en/of Reachtruck op locatie Een heftruck opleiding in uw bedrijf biedt voordeel. Voor groepen medewerkers biedt een opleiding in uw eigen organisatie (incompany)

  Groepsprijs (6-8 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • Opleiding stapelaar, pallettruck

  Basis opleiding Stapelaar Een Stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat ingezet wordt voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een

  Groepsprijs (max. 6 deelnemers) € 495,-

  Meer informatie

Meer weten? Wij denken graag met u mee

We zijn continu bezig om het aanbod van onze diensten uit te breiden en aan te vullen. Mist u iets in ons aanbod of heeft u een vraag? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. Voor een opleiding voor de hoogbouwtruck bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0