Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Opleiding heftruckchauffeur

Zo wordt u heftruckchauffeur

Wilt u een opleiding tot heftruckchauffeur volgen? Voor de beste heftruck opleiding van Nederland moet u bij PTC Opleidingen zijn! Dankzij onze in-house specialisten kunnen wij onze klanten snel en vakkundig de beste service bieden. Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben kunnen volgen bij PTC Opleidingen. Als u op zoek bent naar de beste plaats om een opleiding voor heftruckchauffeur te volgen, hoeft u niet verder te zoeken. PTC Opleidingen biedt alle nodige opleidingen voor heftruckchauffeur!

Bespaar tijd en geld met PTC Opleidingen

Bij PTC Opleidingen staat de klant altijd centraal. Service staat bij ons voorop, ook als u een heftruck rijbewijs wilt behalen. Met PTC Opleidingen bespaart u veel tijd en geld. Alhoewel meeste heftruck opleidingen van PTC Opleidingen in Amersfoort worden gegeven, bieden wij ook de mogelijkheid om opleidingen op locatie te geven. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Zo zullen praktische opleidingen voor heftruckchauffeurs volledig gericht zijn op de activiteiten binnen uw bedrijf. Na afloop van het examen kan uw medewerker zijn werkzaamheden gemakkelijk weer voortzetten. Ook op zaterdag biedt PTC Opleidingen mogelijkheden om opleidingen voor heftruckchauffeur te volgen.

Opleiding voor heftruckchauffeur

PTC Opleidingen biedt verschillende opleidingen aan voor heftruckchauffeurs. We willen voorkomen dat de kennis die onze cursisten tijdens de heftruckchauffeur opleiding opdoen in de praktijk wordt vergeten. De versnelde examenmethode is daarom bedoeld voor ervaren heftruckchauffeurs die hun certificaat willen verlengen. Heeft u minder ervaren chauffeurs in dienst? Dan raden we hen aan om de dagcursus te volgen. Heeft u een heftruckcertificaat, maar moet deze vernieuwd worden? Dan is onze online versie een goede optie. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers snel en adequaat de beste training krijgen. U kunt zelf bepalen hoe de opleiding aan uw heftruckchauffeur worden gegeven. De mogelijkheden zijn:

 • Volg een opleiding in Amersfoort, inclusief lunch!
 • Volg een opleiding op een locatie naar keuze vanaf 4 deelnemers
 • Volg de online opleiding heftruckchauffeur om uw certificaat te verlengen

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding Heftruck op locatie

  Opleiding Heftruck en/of Reachtruck op locatie Een heftruck opleiding in uw bedrijf biedt voordeel. Voor groepen medewerkers biedt een opleiding in uw eigen organisatie (incompany)

  Groepsprijs (6-8 deelnemers) € 695,-

  Meer informatie
 • Opleiding stapelaar, pallettruck

  Basis opleiding Een Stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat ingezet wordt voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een stapelaar

  Groepsprijs (max. 6 deelnemers) € 395,-

  Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie over een opleiding heftruckchauffeur

Een opleiding tot heftruckchauffeur volgt u het beste bij PTC Opleidingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0