Opleiding Heftruckchauffeur


Een professionele opleiding tot heftruckchauffeur

 

Heeft u een transportbedrijf waar ook met heftrucks wordt gewerkt? Dan snapt u het belang van goede heftruckchauffeurs. Deze mensen zijn een belangrijke schakel binnen uw bedrijf. Ze moeten ervoor zorgen dat goederen veilig worden vervoerd en dat hier bij geen ongelukken gebeuren. Een ongeluk zit ook met een heftruck in een klein hoekje. Het punt hierbij is wel dat een heftruck een groot voertuig is waar serieuze ongelukken mee kunnen gebeuren. Vandaar ook dat het belangrijk is dat u uw chauffeurs een gedegen opleiding laat volgen voordat ze achter het stuur van een heftruck stappen. Een opleiding bij PTC Opleidingen.

 

Een opleiding tot heftruckchauffeur volgen

 

Bij PTC Opleidingen werken mensen die vol inzet aan de slag gaan met uw personeel. Onze instructeurs hebben veel ervaring op het gebied van het zelf rijden in een heftruck. Daarnaast kennen ze alle protocollen op het gebied van de veiligheid op hun duimpje. PTC Opleidingen heeft al vele duizenden mensen aan een diploma geholpen, we zorgen hier graag ook voor bij uw personeel. U heeft daarbij de keuze uit meerdere verschillende opties. Kiest u ervoor om uw mensen bij ons langs te sturen? Of heeft u meerdere mensen die een heftruckchauffeur opleiding willen volgen? In dat geval kan ook een van onze instructeurs bij u langskomen op het werk om daar de opleiding te geven.

 

De beste opleiding tot heftruckchauffeur

 

 

Bij PTC Opleiding krijgt uw personeel gegarandeerd de beste heftruckchauffeur opleiding die er te vinden is. Onze instructeurs zorgen ervoor dat uw mensen straks vol vertrouwen achter het stuur plaats kunnen nemen. Daarbij kunt u ook terecht bij ons instituut voor een groot aantal andere opleidingen op het gebied van de veiligheid op het werk. Meer weten? Neem dan een kijkje op onze website, of neem gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij ons bedrijf heeft op het gebied van opleidingen.

Inuvidueel

 

Heftruck Opleiding Bij PTC Opleidingen te Amersfoort of Apeldoorn

 

Ééndaagse Heftruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor heftruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Heftruck cursus op locatie v.a. €99,00 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Heftruck certificaat behalen

of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend heftruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

Meer Informatie