Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

Knikarm hoogwerker opleiding

Volg een knikarm hoogwerker opleiding bij PTC Opleidingen

Op zoek naar een knikarm hoogwerker opleiding? PTC Opleidingen biedt de beste opleidingen aan waarmee u veel tijd en geld bespaart! De in-house specialisten van PTC Opleidingen bieden onze klanten snel en vakkundig de beste service. Duizenden tevreden klanten gingen u voor, want voor het volgen van de beste praktijkopleidingen bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres. Als u op zoek bent naar de juiste plek om een praktijkopleiding te volgen, hoeft u niet verder te zoeken. Binnen twee dagen leert u bewust en veilig werken met de knikarm hoogwerker. Meld nu uw medewerkers aan voor een knikarm hoogwerker opleiding van PTC Opleidingen en creëer een veiligere werkomgeving!

Opzet en examinering van de training

De knikarm hoogwerker opleiding duurt één dag. De opleiding richt zich op theorie en praktijk en wordt afgesloten met een examen. Als u de knikarm hoogwerker opleiding hebt gevolgd en het examen met goed gevolg hebt afgelegd, ontvangt u het officiële PTC Opleidingen certificaat ‘Veilig werken met de knikarm hoogwerker’. Dit certificaat is 5 jaar geldig en wordt samen met de pas binnen enkele werkdagen opgestuurd. Deelname aan de knikarm hoogwerker opleiding kan bij het CCV worden aangemeld voor 7 nascholingsuren. Deze uren tellen ook mee als u slaagt voor het examen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Is de knikarm hoogwerker opleiding iets voor u?

Bent u een professional die tijdens hun werk veel gebruik maakt van een knikarm hoogwerker? Dan is deze opleiding geschikt voor u. U voert als onderdeel van uw werk misschien wel dagelijks werkzaamheden uit met een schaarhoogwerker. Maar hoe doet u dat op een veilige manier? Om hier zeker van te zijn is het belangrijk om een schaarhoogwerker opleiding te hebben gevolgd. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!

Enkele trainingen uitgelicht

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden!

We zijn continu bezig om het aanbod van onze diensten uit te breiden en aan te vullen. Mist u iets in ons aanbod of heeft u een vraag? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers snel en adequaat de beste service krijgen. Voor een veilige werkomgeiving bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0