Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

Hoogwerker cursus

Uw werkomgeving veilig maken met PTC Opleidingen

Wilt u een hoogwerker cursus volgen? Bij PTC Training bent u aan het juiste adres! Zoals u weet, houden de meest voorkomende incidenten in de bouw vaak verband met werken op of vanaf grote hoogten. De oorzaak van dit soort ongevallen zit vaak in het niet naleven van veiligheidsinstructies bij het werken met machines zoals hoogwerkers. Door regelmatig onderhoud, een goede organisatie en veilige werkmethoden te combineren, wordt het werken met de hoogwerker niet alleen veiliger, maar ook een stuk efficiënter. Wilt u dat uw medewerkers veilig werken en ook de levensduur van uw machines verlengen? Volg de hoogwerker cursus van PTC Opleidingen en profiteer van alle voordelen!

Bespaar tijd en geld met PTC Opleidingen

Bij PTC Opleidingen staat de klant altijd centraal, ook als u een hoogwerker cursus wilt volgen. Met PTC Opleidingen bespaart u veel tijd en geld. Alhoewel meeste hoogwerker cursussen van PTC Opleidingen in Amersfoort worden gegeven, bieden wij ook de mogelijkheid om opleidingen op locatie te volgen. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Zo is de cursus dan volledig gericht op de activiteiten binnen uw bedrijf. Na afloop van het examen kan uw medewerker zijn werkzaamheden gemakkelijk weer voortzetten. Ook op zaterdag biedt PTC Opleidingen mogelijkheden om de hoogwerker cursus te volgen.

Een hoogwerker cursus op locatie

Tijdens de hoogwerker cursus leren we uw medewerkers hoe ze veilig met de hoogwerker omgaan. Naast theorie over arbowetgeving en veiligheidseisen ligt de focus op praktische oefeningen, zodat uw medewerkers na het afronden van de cursus zelfstandig met de hoogwerker kunnen werken. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod tijdens de hoogwerker opleiding:

  • Hoogwerker besturen en bedienen
  • Definitie en inzetbaarheid van hoogwerkers
  • Bewustwording van de gevaren en risico’s
  • Visuele inspectie van de hoogwerker
  • Functietest en praktijkoefeningen
Hoogwerkers

Enkele trainingen uitgelicht

Vraag gratis een prijsberekening op

Bent u benieuwd naar de kosten van de hoogwerker cursus op locatie? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen enkele uren contact met u op. Uiteraard kunt u tijdens kantooruren ook even bellen naar 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. We zijn continu bezig om het aanbod van onze diensten uit te breiden en aan te vullen. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0