Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Herinstructie VP

Herinstructie VP cursus volgen bij PTC Opleidingen

De herinstructie VP cursus van PTC Opleidingen is bedoeld voor het opfrissen van de kennis en vaardigheden van de NEN 3140 om blijvend veilig te kunnen werken aan elektrotechnische installaties als Vakbekwaam Persoon. Na het volgen van de herinstructie VP opleiding kunt u weer drie jaar lang veilig werken en anderen begeleiden bij aan elektrotechnische handelingen. Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben gevolgd bij PTC Opleidingen. Bent u een Vakbekwaam Persoon die volgens de NEN 3140 en de Arbowet toe is aan uw driejaarlijkse herinstructie om uw benoeming te behouden? PTC Opleidingen biedt speciaal voor u de herinstructie VP cursus aan!

Weer veilig werken dankzij PTC Opleidingen

Na het succesvol afronden van de herinstructie VP bent u weer drie jaar lang bevoegd om collega’s te begeleiden bij het werken met elektrotechniek. Dit betekent dat u en uw collega’s veilig complexere elektrotechnische werkzaamheden kunnen uitvoeren, zoals het uitvoeren van onderhoud aan elektrische installaties. Om uw kennis en vaardigheden op niveau te houden, raden wij u aan de NEN 3140 VP-opleiding minimaal eens in de drie jaar te herhalen. Bij PTC Opleidingen is ook mogelijk de herhalingscursus online of op locatie te volgen. Door middel van een code kunt u alle lessen gemakkelijk online volgen. Zelfs het examen kan online afgelegd worden. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We zullen dan samen met u de mogelijkheden bespreken.

Wat de herinstructie VP cursus inhoudt

In het elektrotechnische vak is er veel potentieel gevaar bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden. De ervaren docenten van PTC Opleidingen weten hoe ze de juiste kennis moeten doorgeven, zodat het belang van veiligheid zeer duidelijk wordt gemaakt. Tijdens een herinstructie VP-cursus wordt uw kennis bijgeschaafd op het gebied van:

 • Relevante kennis van de NEN 3140 en de Arbowet
 • Inzicht op mogelijk gevaar en ongeluk
 • Uitgangspunten voor een veilige bedrijfsvoering
 • Personeel- en werkvoorschriften
 • Inspectie van arbeidsmiddelen
 • Gebruik van hulpmiddelen, waaronder persoonlijke beschermingsmiddelen

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding NEN 3140 VP

  VP staat voor Vakbekwaam Persoon. Het is een term die gebruikt wordt in de elektrotechniek, waar iedereen die in de elektrotechniek werkt en elektrische storingen

 • Opleiding NEN 3140 VOP

  NEN 3140 VOP basiscursus bij PTC Opleidingen Werknemers van bedrijven die werken met of aan elektrotechnische installaties moeten op de hoogte zijn van de gevaren en

Neem contact op voor meer informatie

Een herinstructie VP cursus volgt u het beste bij PTC Opleidingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0