Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Herinstructie veilig hijsen

Volg de herinstructie Veilig Hijsen opleiding bij PTC Opleidingen

De herinstructie Veilig Hijsen opleiding van PTC Opleidingen is bedoeld voor het opfrissen van de kennis en vaardigheden van personen die al in het bezit zijn van een certificaat. Tijdens deze opleiding worden speciale oefeningen gedaan om de huidige kennis van de medewerker op te frissen. Na het volgen van de herinstructie Veilig Hijsen opleiding kunt u weer veilig werken met hijsapparatuur. Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben kunnen volgen bij PTC Opleidingen. Bent u toe aan een opfriscursus voor het veilig bedienen van uw hijsapparatuur? PTC Opleidingen biedt speciaal voor u de herinstructie VP-cursus aan!

Opleidingsstructuur en examens

Bij PTC Opleidingen zorgen we ervoor dat uw medewerkers snel en adequaat de beste opleiding krijgen. Nadat u uzelf of uw medewerkers heeft aangemeld voor de herinstructie Veilig Hijsen, ontvangt u een opdrachtbevestiging en het digitale lesmateriaal van PTC Opleidingen. Voor het theorie-examen nemen we de volgende onderdelen met u door:

 • Behandelen van lasten
 • De Arbo-wet
 • Hijswerktuigen
 • Maximale werkbelasting

Wanneer u voor het theorie-examen bent geslaagd, kunt u een praktijkexamen aanvragen. Hierin komen de volgende onderdelen aan bod:

 • Gebruik van hulpmiddelen
 • Veiligheidsaspecten
 • het verplaatsen van lasten

Voor wie herinstructie Veilig Hijsen opleiding?

De herinstructie Veilig Hijsen opleiding van PTC Opleidingen is bedoeld voor personen die al in het bezit zijn van een Veilig Hijsen certificaat waarvan de geldigheid is verlopen. Iedere persoon of organisatie die wil voldoen aan de eisen van de Arbowet kan de opleiding volgen en daarmee het hijscertificaat behalen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat uw medewerkers tijdens de uitvoering gedwongen worden te stoppen met werken omdat ze niet over de juiste papieren beschikken. De opleiding duurt een halve dag. Tijdens deze training worden praktijk en theorie afgewisseld, maar ligt de nadruk op praktische oefeningen. De opleiding wordt afgesloten met een examen.

Enkele trainingen uitgelicht

 • Veilig hijsen basis opleiding

  Aan de bedienaars van hijsapparatuur worden hoge eisen gesteld als het gaat om de  veiligheid en verantwoordelijkheid. Werken met de hal- en/of  portaalkraan is een verantwoordelijke

  Groepsprijs (tot 8 deelnemers) € 695,-

  Meer informatie
 • Herhaling veilig hijsen

  Herhaling veilig hijsen met de hal of portaalkraan Deze herhalingscursus veilig hijsen is voor personen die al in het bezit zijn van een certificaat veilig

  Groepsprijs (tot 6 deelnemers) € 395,-

  Meer informatie

Meer weten? Neem contact op met PTC Opleidingen

Heeft u interesse in ons aanbod en wilt u er meer van weten? We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. Een herinstructie Veilig Hijsen opleiding volgt u bij PTC Opleidingen!

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0