Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Heftruck rijbewijs

Een opleiding tot heftruck chauffeur

Wilt u een heftruck rijbewijs halen? Voor de beste heftruck opleiding van Nederland moet u bij PTC Opleidingen zijn! Dankzij onze in-house specialisten kunnen wij onze klanten snel en vakkundig de beste service bieden. Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben kunnen volgen bij PTC Opleidingen. Of u nu een heftruck rijbewijs voor uzelf of uw personeel wilt halen, met PTC Opleidingen weet u zeker dat u goed zit!

Bij PTC Opleidingen is de klant koning

Bij PTC Opleidingen staat de klant altijd centraal. Service staat bij ons voorop, ook als u een heftruck rijbewijs wilt behalen. Met PTC Opleidingen bespaart u veel tijd en geld. Zo kunt u ervoor kiezen dat wij uw bedrijf bezoeken en het examen op locatie afnemen. Vanaf drie deelnemers wordt dit zelfs nog voordeliger voor u! Onze cursussen zijn gericht op veiligheid. Wij verzorgen niet alleen cursussen voor beginnende heftruckchauffeurs, maar ook voor ervaren chauffeurs die bijscholing willen volgen. Bent u benieuwd hoe we ervoor zorgen dat u veilig uw heftruck rijbewijs kunt behalen? Neem contact op om een afspraak te maken. Wij denken graag met u mee.

Zo behaalt u uw heftruck rijbewijs bij PTC Opleidingen

Bij PTC Opleidingen nemen we veiligheid serieus. We willen voorkomen dat de kennis die onze cursisten tijdens de opleidingen opdoen in de praktijk wordt vergeten. Zo zorgen we ervoor dat cursisten die hun heftruck rijbewijs aanvragen niet alleen de vaardigheden en kennis opdoen die ze nodig hebben voor hun examen, maar dat ze deze kennis ook blijven gebruiken. Daarom kunt u bij PTC Opleidingen terecht voor verschillende soorten opleidingen. Zo bieden we een spoedcursus aan die u binnen een uur de kennis kan geven die u nodig heeft voor certificering. We bieden ook 1-daagse en 2-daagse cursussen aan voor zowel chauffeurs die al enige ervaring hebben met heftrucks, als chauffeurs die nog een heftruckrijbewijs nodig hebben.

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding Heftruck op locatie

  Opleiding Heftruck en/of Reachtruck op locatie Een heftruck opleiding in uw bedrijf biedt voordeel. Voor groepen medewerkers biedt een opleiding in uw eigen organisatie (incompany)

  Groepsprijs (6-8 deelnemers) € 695,-

  Meer informatie
 • Opleiding stapelaar, pallettruck

  Basis opleiding Een Stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat ingezet wordt voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een stapelaar

  Groepsprijs (max. 6 deelnemers) € 395,-

  Meer informatie

Meer weten over het heftruck rijbewijs? Vraag naar de mogelijkheden!

We zijn continu bezig om het aanbod van onze diensten uit te breiden en aan te vullen. Mist u iets in ons aanbod of heeft u een vraag? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers snel en adequaat de beste service krijgen. Voor een heftruck rijbewijs bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0