Heftruck diploma


 

Een heftruck diploma halen bij PTC Opleidingen

 

Heeft u een transportbedrijf waar veel met een heftruck wordt gewerkt. Of gebruikt u dit transportvoertuig bij een ander bedrijf? Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat de mensen in uw bedrijf die hiermee werken ook daadwerkelijk een heftruck diploma hebben. Zonder dit diploma is het ze officieel niet toegestaan om met een heftruck aan de slag te gaan. Er zijn nogal wat veiligheidsrisico's als er wordt gewerkt met een heftruck, het is zodoende heel belangrijk dat uw mensen precies weten hoe ze hiermee omgaan. Bij PTC Opleidingen vindt u de kennis die nodig is om een goede opleiding te kunnen geven. Een heftruck diploma halen? Neem dan contact op met PTC Opleidingen.

 

Een heftruck diploma behalen

 

Bij PTC Opleidingen is de benodigde kennis aanwezig waarmee u ervoor zorgt dat uw mensen een goede opleiding krijgen. Onze mensen hebben zelf jarenlange ervaring met het besturen van een heftruck en weten ook als geen ander hoe ze deze kennis moeten overbrengen. We hebben door de jaren heen al duizenden mensen aan een heftruck diploma geholpen en zorgen er graag voor dat ook uw personeel hiermee de deur uitloopt. We bieden u meerdere mogelijkheden op het gebied van onze cursussen. U kunt uw mensen bij ons langs sturen voor een opleiding, maar we kunnen ook bij u langskomen om de opleiding bij u op het bedrijf te geven. Dit doen wij als er bij een bedrijf meerdere mensen werken die een diploma willen behalen.

 

Laat uw personeel een heftruck diploma halen

 

Het is van groot belang dat al uw medewerkers die met een heftruck werken hier ook een diploma voor hebben. Neem gewoon eens contact met ons op om de mogelijkheden die PTC Opleidingen biedt met ons door te nemen. We vertellen u dan over de verschillende opleidingen die we in de aanbieding hebben. U kunt bij ons ook terecht voor andere opleidingen, zoals allerhande veiligheidsopleidingen. Een heftruck diploma behalen? Een opleiding veilig hijsen volgen? Of een certificaat NEN 3014 halen? Bij PTC Opleidingen zit u voor al deze opleidingen goed.

Inuvidueel

 

Heftruck Opleiding Bij PTC Opleidingen te Amersfoort

 

Ééndaagse Heftruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor heftruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Heftruck cursus op locatie v.a. €99,00 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Heftruck certificaat behalen

of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend heftruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

Meer Informatie