Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Heftruck cursus behalen?

Een heftruck cursus volgen

Zoekt u voor uzelf of uw medewerkers een heftruck cursus? Voor de beste heftruck cursus van Nederland moet u bij PTC Opleidingen zijn! Dankzij onze in-house specialisten kunnen wij onze klanten snel en vakkundig de beste service bieden. Met trots kunnen wij zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen praktijkopleidingen hebben kunnen volgen bij PTC Opleidingen. Bent u op zoek naar de beste plek om uzelf of uw personeel op te leiden? Zoek dan niet verder. Alle heftruck cursussen vind u bij PTC Opleidingen!

PTC Opleidingen biedt flexibele service

Als u een heftruck cursus wilt volgen, bespaart u met PTC Opleidingen u veel tijd en geld. Service staat bij ons voorop. Alhoewel meeste heftruck cursussen van PTC Opleidingen op locatie worden verzorgt, bieden wij ook de mogelijkheid om een heftruck cursus bij ons te volgen.

Dit brengt veel voordelen met zich mee. Zo zullen praktische cursussen voor heftruckchauffeurs volledig gericht zijn op de activiteiten binnen uw bedrijf.

Op deze manier wordt niet alleen de kennis verzameld die nodig is om de heftruck veilig te bedienen, maar kan deze direct worden toegepast op de omgeving waarin de cursist werkt.

Na afloop van het examen kan uw medewerker zijn werkzaamheden gemakkelijk weer voortzetten. Mocht dit niet lukken, dan biedt de PTC Opleidingen ook de mogelijkheid om op zaterdag een heftruck cursus te volgen.

Een heftruck cursus behalen op uw manier

PTC Opleidingen biedt verschillende heftruck cursussen aan. De versnelde examenmethode is bedoeld voor ervaren heftruckchauffeurs die hun certificaat willen verlengen. Heeft u minder ervaren chauffeurs in dienst? Dan raden we hen aan om de dagcursus te volgen. Heeft u een heftruckcertificaat, maar moet deze vernieuwd worden? Dan is onze online heftruck cursus een goede optie. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers snel en adequaat de beste training krijgen. U kunt zelf bepalen op welke manier de heftruck cursus worden gegeven. De mogelijkheden zijn:

 • een cursus in Amersfoort.
 • een cursus op een locatie naar keuze vanaf 4 deelnemers
 • de online heftruck cursus om uw certificaat te verlengen

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding Heftruck op locatie

  Opleiding Heftruck en/of Reachtruck op locatie Een heftruck opleiding in uw bedrijf biedt voordeel. Voor groepen medewerkers biedt een opleiding in uw eigen organisatie (incompany)

  Groepsprijs (6-8 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • Opleiding stapelaar, pallettruck

  Basis opleiding Stapelaar Een Stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat ingezet wordt voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een

  Groepsprijs (max. 6 deelnemers) € 495,-

  Meer informatie

Heftruck cursus behalen? Neem contact op!

Heeft u interesse in ons aanbod en wilt u meer weten? We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. Een heftruck cursus volgt u bij PTC Opleidingen!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0