Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

BHV herinstructie

Ook BHV herinstructie op locatie bij PTC Opleidingen

De BHV herinstructie van PTC Opleidingen is bedoeld om de kennis en vaardigheden van de getrainde BHV’ers op te frissen. Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben gevolgd bij PTC Opleidingen. Het opleiden van uw personeel is natuurlijk een wettelijke verplichting, want goed opgeleid personeel zorgt voor een veilige werkomgeving en kan incidenten helpen voorkomen. Toch zit ongeluk in een klein hoekje. In zo’n geval wilt u snel, vakkundig en adequaat kunnen ingrijpen. Na het volgen van de BHV herinstructie is uw personeel goed voorbereid op iedere noodsituatie. Is uw personeel toe aan een BHV herinstructie? Volg dan de BHV herinstructie op locatie bij PTC Opleidingen!

Hoeveel BHV’ers heeft uw bedrijf nodig?

Als werkgever bent u er verantwoordelijk voor dat alle BHV’ers de juiste opleiding en benodigdheden hebben om hun taak naar behoren uit te voeren. Bij het bepalen van het aantal BHV’ers dient u rekening te houden met de omvang van uw bedrijf en de risico’s binnen uw bedrijf. Als de risico’s in het bedrijf klein zijn en uw medewerkers zijn opgeleid, volstaat de BHV-herinstructie op locatie. Indien dit niet het geval is, is het raadzaam om een volledige EHBO-cursus plus brandbestrijdingstraining te volgen.

Uw taken als BHV’er

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is een medewerker binnen het bedrijf die de volgende taken kan uitvoeren:

 • Eerste hulp bij ongevallen
 • Bestrijden van brand
 • Het in noodsituaties evacueren van werknemers

Om ervoor te zorgen dat u als BHV’er uw taak naar behoren kunt uitvoeren, volgt u bij PTC Opleidingen de BHV herinstructie. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Voor wie is de BHV herinstructie?

De BHV herinstructie van PTC Opleidingen is bedoeld voor personen die al gecertificeerd zijn om als BHV-er te functioneren, maar waarvan de geldigheid is verlopen. Wanneer u ervoor wil zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de Arbowet, moeten de BHV’ers binnen uw organisatie de BHV herinstructie volgen om daarmee opnieuw als BHV’er aangewezen te worden. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat uw medewerkers tijdens een noodgeval niet weten wat ze moeten doen. In de praktijkgerichte BHV herinstructie op locatie van PTC Opleidingen worden uw medewerkers opgeleid om effectief te kunnen handelen bij een calamiteit. De herinstructie duurt een dag, en wordt afgesloten met een examen.

Enkele trainingen uitgelicht

 • BHV basisopleiding op locatie

  Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is een aangewezen persoon binnen het bedrijf die de volgende taken kan uitvoeren: Eerste hulp bij ongevallen Bestrijden van brand Het in noodsituaties

  Groepsprijs (6-10 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • BHV herinstructie op locatie

  Hopelijk overkomt u het niet, maar het kan gebeuren, een ongeluk of brand in uw bedrijf. Vaak duurt het enige tijd voordat de professionele hulp

  Groepsprijs (max 12 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Om ervoor te zorgen dat uw BHV’ers hun taken goed uit kunnen voeren, kiest u voor de BHV-herinstructie op locatie van PTC Opleidingen. Neem contact op voor alle mogelijkheden. Bel ons op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0