Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

BHV basis opleiding

Ook voordelig BHV basis opleiding op locatie volgen

Op zoek naar een BHV basis opleiding?

Bij PTC Opleidingen bent u aan het juiste adres!

Het opleiden van uw personeel is natuurlijk een wettelijke verplichting, maar goed opgeleid personeel zorgt voor een veilige werkomgeving en kan incidenten helpen voorkomen.

De in-house specialisten van PTC Opleidingen bieden klanten snel en vakkundig de beste service. Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben kunnen volgen bij PTC Opleidingen.

Maak uw bedrijf veilig met een BHV basis opleiding op locatie van PTC Opleidingen!

Hoeveel BHV’ers heeft uw bedrijf nodig?

Elk bedrijf in de industrie- en bouwsector moet personeel in dienst hebben dat over de kennis en kunde beschikt om als BHV’er te worden aangesteld. Het aantal BHV’ers dat u aanwijst, is niet wettelijk bepaald. Bij het bepalen van het aantal BHV’ers dient u rekening te houden met de omvang van uw bedrijf en de risico’s binnen uw bedrijf.

Uw taken als BHV’er

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is een medewerker binnen het bedrijf die de volgende taken kan uitvoeren:

 • Eerste hulp bij ongevallen
 • Bestrijden van brand
 • Het in noodsituaties evacueren van werknemers

Om ervoor te zorgen dat u als BHV’er uw taak naar behoren kunt uitvoeren, volgt u bij PTC Opleidingen de BHV basis opleiding. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

BHV basis opleiding van PTC Opleidingen

U wilt natuurlijk dat uw medewerkers weten wat ze moeten doen in geval van calamiteiten.

Als werkgever ben je er verantwoordelijk voor dat alle BHV’ers de juiste opleiding en uitrusting hebben om hun taken naar behoren uit te voeren. Als de risico’s in het bedrijf klein zijn, volstaat de BHV basis opleiding. Is dit niet het geval, dan is het raadzaam om een volledige EHBO-cursus plus brandbestrijdingstraining te volgen.

De opleiding is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel gaat in op Levensreddende Handelingen (LH) en het tweede draait om de communicatie, brandbestrijding en ontruimingen tijdens noodsituaties.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw medewerkers een BHV basis opleiding op locatie aan te bieden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

Enkele trainingen uitgelicht

 • BHV basisopleiding op locatie

  Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is een aangewezen persoon binnen het bedrijf die de volgende taken kan uitvoeren: Eerste hulp bij ongevallen Bestrijden van brand Het in noodsituaties

  Groepsprijs (6-10 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • BHV herinstructie op locatie

  Hopelijk overkomt u het niet, maar het kan gebeuren, een ongeluk of brand in uw bedrijf. Vaak duurt het enige tijd voordat de professionele hulp

  Groepsprijs (max 12 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Een BHV basis opleiding (op locatie) volgt u bij PTC Opleidingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0