Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

Heftruck certificaat

Behaal uw heftruck certificaat

Wilt u uw heftruck certificaat behalen? Bij PTC Opleidingen bent u aan het juiste adres!

Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben kunnen volgen bij PTC Opleidingen. Dankzij onze in-house specialisten kunnen wij onze klanten snel en vakkundig de beste service bieden.

Bij PTC Opleidingen staat de klant centraal

Bij PTC Opleidingen is de klant altijd koning. Service staat dus voorop, ook als u een heftruck certificaat wilt behalen.

Met PTC Opleidingen bespaart u veel tijd en geld. Wij bieden dit examen al vanaf twee deelnemers aan en verzorgen het door heel Nederland!

Zo kunt u ervoor kiezen dat wij uw bedrijf bezoeken en het examen in minder dan twee uur afnemen. De praktijktest zal volledig gericht zijn op de activiteiten binnen uw bedrijf. Na afloop van het examen kan uw medewerker zijn werkzaamheden gemakkelijk weer voortzetten.

Ook op zaterdag biedt PTC Opleidingen mogelijkheden voor het behalen van een heftruck certificaat. Neem contact op om nu nog een afspraak te maken!

Het resultaat

De versnelde examenmethode die we bij PTC Opleidingen hanteren, is bedoeld voor ervaren heftruck- of reachtruck chauffeurs die hun certificaat willen verlengen.

Heeft u minder ervaren chauffeurs in dienst? Dan raden wij hen aan de dagcursus te volgen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers snel en adequaat de beste service krijgen. Zo zijn zij na het behalen van de versnelde cursus voor uw heftruck certificaat:

 • Up-to-date met verplichtingen en voorschriften
 • In staat om de heftruck veilig en gecontroleerd te bedienen
 • In staat om een vorkheftruck te besturen in overeenstemming met de Arbowet
 • Weer gecertificeerd voor een periode van 5 jaar

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding Heftruck op locatie

  Opleiding Heftruck en/of Reachtruck op locatie Een heftruck opleiding in uw bedrijf biedt voordeel. Voor groepen medewerkers biedt een opleiding in uw eigen organisatie (incompany)

  Groepsprijs (6-8 deelnemers) € 795,-

  Meer informatie
 • Opleiding stapelaar, pallettruck

  Basis opleiding Stapelaar Een Stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat ingezet wordt voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een

  Groepsprijs (max. 6 deelnemers) € 495,-

  Meer informatie

Direct een afspraak maken met PTC Opleidingen voor uw heftruck certificaat

We zijn continu bezig om het aanbod van onze diensten uit te breiden en aan te vullen. Mist u iets in ons aanbod of heeft u een opmerking? Aarzel niet ons te bellen op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. U bent van harte welkom om een bericht achter te laten op ons contactformulier op de website of om langs te komen bij onze zaak. Voor een heftruck certificaat bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0