Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

VOP opleiding

VOP staat voor Voldoende Onderricht Persoon.

Het is een term die gebruikt wordt in de elektrotechniek, waar iedereen die met elektrotechniek werkt een VOP opleiding moet volgen om de werkzaamheden uit te mogen voeren. Heeft u personeel dat werkt met elektronische installaties, apparaten of gereedschappen? Dan snapt u het belang van gedegen VOP opleidingen.

Per slot van rekening komen er bij werken met elektrotechniek nog wel wat gevaren om de hoek kijken! Voor een opleiding tot VOP bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres.

 

Wij hebben ervaren docenten in dienst die bevlogen hun kennis delen met de cursisten. Belangrijk: ze weten niet alleen welke kennis ze door moeten geven, maar ook hoe ze dit moeten doen zodat het belang van de veiligheid tot uw mensen doordringt.

Een VOP opleiding volgen bij PTC Opleidingen

Als u of uw mensen op het punt staan om een opleiding tot VOP te volgen, neem dan contact op met PTC Opleidingen. Wij hebben meerdere opleidingen op ons programma staan, zodat u het volgen van de opleidingen helemaal aan uw wensen aan kunt passen. Uw mensen kunnen bij ons langskomen in Vianen om bij ons op het bedrijf de opleiding te volgen. Het is daarnaast echter ook mogelijk dat een van onze docenten bij u langskomt om de opleiding in company te geven. Vooral als u meerdere mensen heeft voor de opleiding is dit een prima oplossing. U bent uw mensen dan ook korter kwijt, waarnaast de cursus ook nog eens geheel op uw bedrijfssituatie afgestemd kan worden.

Online VOP opleidingen volgen

Om een opleiding tot VOP te volgen hoeft er niet veel nodig te zijn. U kunt bij ons namelijk deze opleiding ook geheel online volgen. Uw mensen krijgen dan een code waarmee ze alle lessen online kunnen volgen. Sterker nog: ook het examen kan online worden afgelegd. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We zullen dan samen met u al onze mogelijkheden bespreken.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0