Veilig Hijsen certificaat behalen ? opleiding veilig hijsen volgen ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Populair   Hijsopleiding op locatie v.a. € 95,-

 

 

  

  

Opleiding op locatie

( in House nodig? )

Populair  combinatie  opleiding op locatie  v.a. € 95,-

Zoals:

  • Hijsen en Heftruck
  • Hijsen en Hoogwerker

 

 

Arbowet en veilig hijsen

Een belangrijk deel van de bedrijfsongevallen met hijswerkzaamheden is te wijten aan onveilig gebruik van hijsgereedschappen en hijswerktuigen.

Ondeskundig gebruik, haast en onachtzaamheid leidt tot gevaar, beschadigingen, tijdverlies en ...ongelukken.

Bovendien staat natuurlijk de persoonlijke veiligheid van uw medewerkers op het spel.

  

Cursus, instructie veilig hijsen verplicht?

Is behalen van een certificaat of hijsbewijs verplicht? Dat is een vraag die wij regelmatig horen. Een certificaat is niet verplicht. De werkgever is wel verplicht om voor het werken met een hal-portaal of bovenloopkraan je grondige instructies te geven, verstrekken.

 

De arbo-wet en verzekeraars accepteren een hijscertificaat of hijsbewijs als een bewijs daarvan. Om behalve de arbo-inspectie en verzekeraars tevreden te stellen zijn er nog meer belangrijke redenen om een hijsbewijs opleiding of hijsbewijs diploma te behalen, namelijk de veiligheid. Door onze opleiding voor een hijscertificaat of bewijs te volgen wordt de kans op ongelukken beduidend kleiner doordat de bedienaar van het hijsmiddel veel beter het besef krijgt waar de gevaren op de "loer " liggen.

 

Het veilig hijsen certificaat is bestemd voor alle medewerkers die lasten aanslaan en verplaatsen met de bovenloopkraan, halkraan of portaalkraan.

 


Basis Opleiding hal of Portaalkraan

 

Deze opleiding is bestemd voor medewerkers die lasten aanslaan en verplaatsen met een portaalkraan) en ( nog ) niet in het bezit zijn van een certificaat, of een herinstructie willen volgen. Lees meer...

 


Combi opleiding veilig Hijsen en Heftruck

 

Moet u ook voor herinstructie voor uw heftruck certificaat dan kunnen wij voor u een combinatie opleiding verzorgen.

 

Wij verzorgen deze ter plaatse en zorgen dat de opleiding aansluit op uw werkomgeving. En wij plannen samen met u de inhoud van de opleiding, data en lestijden.  Lees meer...