Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

Schaarhoogwerker opleiding

Uw bedrijf naar een hoger niveau tillen met PTC Opleidingen

Wilt u een schaarhoogwerker opleiding volgen? Voor de beste schaarhoogwerker opleidingen van Nederland kunt u terecht bij PTC Opleidingen! Dankzij ons in-house specialisme kunnen wij onze klanten snel en vakkundig de beste service bieden. Duizenden tevreden klanten gingen u voor, want voor het volgen van de beste praktijkopleidingen bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres! Ook bieden wij diverse opleidingen op locatie aan. Als u op zoek bent naar de juiste plek om een praktijkopleiding te volgen, hoeft u niet verder te zoeken. Bij PTC Opleidingen bent u aan het juiste adres voor het volgen van een schaarhoogwerker opleiding!

Voor wie is schaarhoogwerker opleiding bedoeld?

Bent u een professional die tijdens het werk veel gebruik maakt van een schaarhoogwerker? Dan is deze opleiding geschikt voor u. U voert als onderdeel van uw werk misschien wel dagelijks werkzaamheden uit met een schaarhoogwerker. Maar hoe doet u dat op een veilige manier? Om hier zeker van te zijn is het belangrijk om een schaarhoogwerker opleiding te hebben gevolgd. Heeft u de 1-daagse cursus gevolgd en het examen goed afgerond? Dan krijgt u het officiële PTC Opleidingen certificaat Veilig werken met de Schaarhoogwerker. Dit certificaat is 5 jaar geldig. Het certificaat en pasje worden binnen enkele werkdagen toegestuurd. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden van het volgen van de opleiding

Doelstellingen van een schaarhoogwerker opleiding

Tijdens de schaarhoogwerker opleiding leren we u hoe u veilig met de schaarhoogwerker kunt werken. Naast de theorie over arbowetgeving en veiligheidseisen, ligt de focus op praktische oefeningen zodat u na de cursus zelfstandig met de schaarhoogwerker aan de slag kunt. De volgende onderwerpen komen onder anderen aan bod tijdens de schaarhoogwerker opleiding:

  • Veilig werken met de schaarhoogwerker
  • Efficiënt werken met de schaarhoogwerker
  • Met diverse typen schaarhoogwerkers aan de slag
  • Welke veiligheidseisen er worden gesteld in de Arbowet
Hoogwerkers

Enkele trainingen uitgelicht

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de schaarhoogwerker opleiding van PTC Opleidingen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen enkele uren contact met u op. Uiteraard kunt u tijdens kantooruren bellen naar 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0