Uw reachtruckcertificaat behalen bij PTC Opleidingen

 

Voor een gedegen logistieke opleiding bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres. Wij geven al meer dan 35 jaar logistieke opleidingen waarmee u op een veilige manier leert hoe u een heftruck, reachtruck of hoogwerker moet besturen. Hiernaast verzorgen wij nog een groot aantal andere logistieke opleidingen, waarbij de veiligheid altijd voorop staat. Bij ons is ook kwaliteit een absolute prioriteit. Als werkgever hoeft u er niet bang voor te zijn dat u een werknemer lange tijd kwijt bent als deze een opleiding bij ons volgt. We proberen de onttrekking uit het arbeidsproces altijd zoveel mogelijk te minimaliseren.

 

Gaan voor een reachtruckcertificaat

 

Mensen mogen niet zomaar met een reachtruck aan de slag. Een reachtruck certificaat is onmisbaar als u mensen in wil schakelen voor het werken met een reachtruck. We hebben hier verschillende cursussen voor klaarstaan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld binnen twee dagen veilig leren werken met dit transportvoertuig. U kunt hiermee een reachtruckcertificaat halen, waarbij u leert hoe u met een dergelijke truck om moet gaan. Dit is een ideale opleiding voor bijvoorbeeld operators, productiemedewerkers, magazijnmedewerkers of vrachtwagenchauffeurs. Het is verstandig voor hen om een rechtruckcertificaat te betalen voordat ze achter het stuur stappen.

 

Uw reachtruckcertificaat behalen

 

 

Met een reachtruckcertificaat zitten uw mensen toch een stuk zekerder achter het stuur van dit transportvoertuig. Naast onze tweedaagse cursus hebben we ook een cursus waarmee een reachtruckcertificaat verlengd kan worden. Heeft u een bedrijf waar u wilt dat meerdere mensen een reachtruckcertificaat halen? Dan bieden wij ook nog een cursus op locatie. Uw medewerkers leren de vaardigheden die nodig zijn voor een reachtruck certificaat binnen de vertrouwde omgeving van uw eigen bedrijf. We gaan er dan wel vanuit dat u beschikt over een reachtruck, alsmede de benodigde ruimte hiervoor. Meer weten over onze opleidingen? Dan raden wij u aan om hier eens contact over op te nemen met ons.

Individuele opleiding

 

Heftruck Opleiding Bij PTC Opleidingen te Amersfoort

 

Ééndaagse Reachtruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

 

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor Reachtruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Reachtruck cursus op locatie v.a. €99,00 

 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Reachtruck certificaat behalen of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examen-methode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend Reachtruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

 

Meer Informatie