Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

Opleiding Hoogwerker

De beste hoogwerker opleiding

Werken met een hoogwerker is zeker niet iets dat te lichtzinnig opgevat moet worden. Er gebeuren heel wat ongelukken met een hoogwerker, wat voornamelijk te wijten is aan het feit dat mensen simpelweg niet weten hoe ze hier veilig gebruik van moeten maken. Dit is iets wat relatief eenvoudig te voorkomen is, door middel van een goede opleiding. Als u mensen in dienst heeft die u wilt laten werken met een hoogwerker, dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen. Bij PTC Opleidingen werken mensen die graag met uw personeel aan de slag gaan en die zelf jarenlange ervaring hebben op dit gebied.

Een hoogwerker opleiding op maat

Bij werken op hoogte hebben we het over een hoogte van minstens 2,5 meter. Met andere woorden, als hier een ongeluk gebeurt, dan kan dit grote gevolgen hebben. Het is bijvoorbeeld zomaar mogelijk dat een hoogwerker kantelt, met alle gevolgen van dien, of dat mensen van de hoogwerker af vallen. Ook dit kan stevig letsel tot gevolg hebben. Als u ervoor zorgt dat uw medewerkers een opleiding tot hoogwerker volgen, dan hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. In onze cursus staat de voorbereiding centraal. Dit is een van de belangrijkste aspecten van het werken met een hoogwerker. Ook belangrijk is een veilige werkwijze.

Meer weten over onze hoogwerker opleiding?

Bij onze cursus gaat het zowel om theorie als praktijk. Zo leren uw medewerkers bijvoorbeeld hoe ze op de hoogwerker in balans moeten blijven, zodat ongelukken voorkomen worden. De cursus wordt altijd afgerond met een praktijkexamen, dat ook door ons wordt afgenomen. Haalt u dit examen, dan is het duidelijk dat u vakbekwaam genoeg bent om met een hoogwerker aan de slag te gaan. Meer weten over onze opleidingen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze opleidingen en instructeurs.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0