Basis of Herinstructie NEN-3140 / VP opleiding te Vianen €149.00

Opleiding NEN3140 VP

 

VP staat voor Vakbekwaam Persoon. Het is een term die gebruikt wordt in de elektrotechniek, waar iedereen die met elektrotechniek werkt een VP opleiding moet volgen om de werkzaamheden uit te mogen voeren.

Heeft u personeel dat werkt met elektronische installaties, apparaten of gereedschappen? Dan snapt u het belang van gedegen VP opleidingen.

 

Per slot van rekening komen er bij werken met elektrotechniek nog wel wat gevaren om de hoek kijken! Voor een opleiding tot VP bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres.Wij hebben ervaren docenten in dienst die bevlogen hun kennis delen met de cursisten. Belangrijk: ze weten niet alleen welke kennis ze door moeten geven, maar ook hoe ze dit moeten doen zodat het belang van de veiligheid tot uw mensen doordringt.

Een VP opleiding volgen bij PTC Opleidingen

Als u of uw mensen op het punt staan om een opleiding tot VP te volgen, neem dan contact op met PTC Opleidingen. Wij hebben meerdere opleidingen op ons programma staan, zodat u het volgen van de opleidingen helemaal aan uw wensen aan kunt passen.

 

Uw mensen kunnen bij ons langskomen in Vianen om bij ons op het bedrijf de opleiding te volgen. Het is daarnaast echter ook mogelijk dat een van onze docenten bij u langskomt om de opleiding in company te geven.

Vooral als u meerdere mensen heeft voor de opleiding is dit een prima oplossing. U bent uw mensen dan ook korter kwijt, waarnaast de cursus ook nog eens geheel op uw bedrijfssituatie afgestemd kan worden.

Online VP opleidingen volgen

Om een opleiding tot VP te volgen hoeft er niet veel nodig te zijn. U kunt bij ons namelijk deze opleiding ook geheel online volgen. Uw mensen krijgen dan een code waarmee ze alle lessen online kunnen volgen.

 

Sterker nog: ook het examen kan online worden afgelegd. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We zullen dan samen met u al onze mogelijkheden bespreken.

 

Hier kunt u zich inschrijven voor de NEN 3140 opleiding te Vianen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.