NEN 3140 certificaat


U begrijp ongetwijfeld het belang van het behalen van een NEN 3140 certificaat. Uw bedrijf moet zo veilig mogelijk zijn voor u en uw personeel, daarom moet het geheel voldoen aan de NEN 3140 norm. Deze norm is opgesteld om de veiligheid van personeel dat werkt met of in de nabijheid van elektrotechniek te bevorderen. Per slot van rekening kan elektrotechniek aardig wat gevaren met zich meebrengen. Bij PTC Opleidingen kunt u opleidingen volgen om dit certificaat te behalen. Ook uw personeel kan aan deze opleidingen meedoen en zo het certificaat voor NEN 3140 behalen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden die we op dit gebied te bieden hebben.

 

Een NEN 3140 certificaat behalen bij PTC Opleidingen

 

Als u er voor kiest om u of uw personeel een NEN 3140 opleiding te laten volgen bij PTC Opleidingen, dan brengt dit een groot aantal voordelen met zich mee. Niet alleen hebben wij instructeurs in dienst met veel kennis van zaken, ze zijn daarnaast ook nog eens bevlogen in hun werk. Ze weten niet alleen maar wat ze moeten doorgeven aan hun cursisten, maar ook hoe ze dit moeten doen op een manier die beklijft. Het is handig om de kennis te hebben over het NEN 3140 certificaat, maar men moet vooral ook doordrongen zijn van het belang van dit certificaat om volop veilig te kunnen werken.

 

Een certificaat NEN 3140

 

PTC Opleidingen biedt ook nog eens een groot aantal mogelijkheden op het gebied van onze cursussen. Niet alleen kunt u of uw personeel deze bij ons op kantoor komen doen, maar wij kunnen de cursussen ook in company voor u verzorgen. Dit levert een hoop tijdwinst op en geeft ons de mogelijkheid de cursus geheel aan uw bedrijfssituatie aan te passen. Voor nog meer gemak kunt u ook kiezen voor onze online cursus. Deze kan uw personeel volgen wanneer het maar wil, waarbij ook het examen online gedaan kan worden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

 

Individuele opleiding

 

 

NEN 3140 Opleiding Bij PTC Opleidingen te Vianen

 

Ééndaagse NEN 3140 opleiding voor €149,00

 

De cursus wordt ook op verzoek uitgebreid met praktijk bijvoorbeeld aanleg WCD of uitbreiden meterkast. 

 

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

 

 

steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de opleiding bij hen op locatie te laten plaatsvinden.

 

Wij bieden dan ook aan om bijvoorbeeld een cursus NEN 3140 bij u op het bedrijf te komen verzorgen.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen aanpassen.

Meer Informatie

Online

 

 

 

 

 

 

Uw NEN 3140 certificaat online verlengen. Met de deze unieke examen-methode behalen uw medewerkers in slechts 1-2 uur! 

 

Een officieel erkend NEN 3140 VOP of VP certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. 

 

Meer Informatie