Heeft u vragen of hulp nodig?

  • 25 jaar ervaring
  • Opleiding op locatie
  • Al v.a. € 99,- per deelnemer
  • Ruime keuze trainingen

Hijsbewijs

Veilig hijsen met een hijsbewijs

Heeft uw personeel dat met zware kranen werkt hier ook een hijsbewijs voor? Met een dergelijk bewijs kunt u er altijd zeker van zijn dat uw mensen geheel veilig kunnen werken. Niet onbelangrijk, aangezien er bij u op het werk dan regelmatig zware materialen en producten gehesen worden. Als dit niet op een veilige manier gebeurt, dan kan dit zomaar ongelukken tot gevolg hebben. We weten zeker dat u dit altijd zult willen voorkomen. Naast ongelukken kan onzorgvuldig gebruik van een hijskraan ook beschadiging van goederen tot gevolg hebben. Dit zullen uw klanten zeker niet op prijs stellen…

Een hijsbewijs halen

Het is belangrijk om de veiligheid op uw bedrijf serieus te nemen. Bij PTC Opleidingen helpen we u hierbij. Neemt u hiervoor gewoon even een kijkje op onze site om te zien welke opleidingen op dit gebied we allemaal voor u klaar hebben staan. Wilt u dat u of uw personeel een hijsbewijs behalen, dan kunt u hier bijvoorbeeld onze cursus Veilig Hijsen met een portaalkraan voor inzetten. Ook voor de halkraan hebben wij een speciale opleiding. Al onze opleidingen worden gegeven door mensen met een grote hoeveelheid op dit gebied .We hebben het dan over mensen die zelf vele jaren met een kraan hebben gewerkt en die deze kennis op dit gebied graag in een professionele setting met u delen.

Meer weten over een hijsbewijs?

Als u meer wilt weten over een hijsbewijs en hoe u dit moet halen, dan raden wij u aan om gewoon rustig een kijkje te nemen op de website van PTC Opleidingen. Op onze informatieve site vindt u alle informatie over hoe u of uw mensen een hijsbewijs halen. We hebben de verschillende mogelijkheden op een rijtje staan, maar daarnaast vindt u hier ook onze contactgegevens. U kunt dan ook altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over een van onze opleidingen. Wij willen graag dat uw mensen hun hijsbewijs behalen en staan dan ook klaar om u hierbij te helpen.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0