Heftruck theorie


De heftruck theorie halen

 

Wordt er bij u op de werkvloer met een heftruck gewerkt? Dan is het belangrijk dat hierbij alle veiligheidsrisico's in acht worden genomen. Per slot van rekening is een heftruck een zwaar transportvoertuig waarmee ongelukken niet uitgesloten zijn. Zeker als hier zware producten mee getild moeten worden is het belangrijk dat uw personeel alle veiligheidsprotocollen goed in acht nemen. Het gaat hierbij niet alleen maar om de praktijk, er is ook een stuk heftruck theorie dat mensen door en door moeten kennen. In theorie een heftruck leren kennen doet u samen met PTC Opleidingen. Wij hebben ervaren instructeurs klaar zitten die graag met uw mensen aan de slag gaan.

 

Theorie heftruck

 

Een heftruck certificaat is een belangrijk papiertje dat elke heftruckchauffeur in het bezit moet hebben. Met dit certificaat weet u zeker dat uw mensen begrijpen hoe belangrijk het is om goed op de veiligheid te letten. Heftruck theorie halen is iets wat relatief snel verzorgd kan worden. Bij PTC Opleidingen hebben we meerdere verschillende opleidingen klaarstaan waarmee u er zeker van kunt zijn dat uw mensen straks alle benodigde kennis in huis hebben. Heftruck theorie behalen wordt een stuk eenvoudiger als uw mensen hiermee aan de slag gaan bij een gecertificeerd instituut als PTC Opleidingen.

 

Alles over heftruck theorie

 

 

We vertellen u graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het heftruck theorie halen. Er is behoorlijk wat kennis die goed overgebracht moet worden voordat heftruck theorie behalen tot de mogelijkheden behoort. Die theorie voor heftruck leren uw mensen bij PTC Opleidingen. Onze mensen hebben zelf jarenlange ervaring met het besturen van een heftruck, deze kennis brengen ze graag ook over op uw mensen. Neemt u anders eens contact met ons op om alle mogelijkheden op dit gebied eens met ons te bespreken.

Inuvidueel

 

Heftruck Opleiding Bij PTC Opleidingen te Amersfoort of Apeldoorn

 

Ééndaagse Heftruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor heftruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Heftruck cursus op locatie v.a. €99,00 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Heftruck certificaat behalen

of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend heftruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

Meer Informatie