Heftruck examen

 

Een heftruck examen halen met PTC Opleidingen

 

Heeft u een bedrijf waar met heftrucks wordt gewerkt. Dan nemen wij aan dat u het belang begrijpt van goede kennis en vaardigheid met dit transportvoertuig. Per slot van rekening is een heftruck niet alleen een heel handig gebruiksmiddel, maar ook een voertuig dat niet zonder gevaren is. Het is dan ook van groot belang om uw personeel een heftruck examen te laten doen. Bij PTC Opleidingen kunnen uw mensen een opleiding volgen waarmee ze de heftruck tot in de puntjes perfect leren beheersen. Een heftruck examen halen wordt dan een stuk eenvoudiger. Wilt u hier meer over weten? Dan raden we u aan om eens contact met ons op te nemen.

 

Een heftruck examen behalen

 

Er komt heel wat kijken bij het rijden met een heftruck. Niet alleen is het wennen om te leren rijden met een heftruck, ook bij het beheersen van de bediening van het hefmechanisme komt nog wel wat kijken. En dan hebben we het nog niet eens over de veiligheidsaspecten gehad! Op de werkvloer kunnen altijd ongelukken gebeuren, zeker als hier zware voertuigen en zware goederen bij zijn betrokken. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw mensen alle kennis hebben die nodig is om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Onze ervaren instructeurs leren uw mensen graag wat er allemaal bij komt kijken om een heftruck examen veilig af te kunnen nemen.

 

Laat uw personeel een heftruck examen behalen

 

Bij een heftruck examen halen komt nog heel wat kijken. Bij PTC Opleidingen hebben we meerdere opleidingen voor u en uw personeel klaarstaan. U kunt een keuze maken uit deze opleidingen, waarbij u kunt kiezen uit de locatie waar deze gegeven worden. Uw mensen kunnen bij ons langskomen, maar als het om meerdere kandidaten gaat kunnen wij ook bij u langskomen om de cursus te geven. Uw mensen leren dan de fijne kneepjes in de vertrouwde omgeving waar ze dagelijks werken.

 

Inuvidueel

 

Heftruck Opleiding Bij PTC Opleidingen te Amersfoort of Apeldoorn

 

Ééndaagse Heftruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor heftruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Heftruck cursus op locatie v.a. €99,00 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Heftruck certificaat behalen

of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend heftruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

Meer Informatie