Diploma Heftruckchauffeur


Een diploma voor heftruckchauffeur behalen

 

Heeft u in uw bedrijf werknemers rondlopen die graag als heftruckchauffeur aan de slag gaan? In dat geval is het belangrijk om deze werknemers een goede cursus te laten volgen. Bij PTC Opleidingen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar instructeurs die weten hoe ze een opleiding moeten geven. Een diploma voor heftruckchauffeur is niet zomaar iets wat eventjes gehaald wordt. Er moeten duidelijke vaardigheden getoond worden, waarbij ook een theoriegedeelte onder de knie gekregen moet worden. Met een cursus van PTC Opleidingen is een heftruckchauffeur diploma een stuk eenvoudiger te halen.

 

Diploma voor heftruckchauffeur halen

 

Bij PTC Opleidingen heeft u de keuze uit een aantal verschillende cursussen voor heftruckchauffeurs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een cursus waarbij u het theoriegedeelte thuis laat afwerken en het praktijkgedeelte op locatie bij ons. U kunt er echter ook voor kiezen, als u meerdere kandidaten heeft, om deze mensen dit bij u op het bedrijf te laten doen. Er komt dan een instructeur van ons langs om uw mensen de fijne kneepjes te leren en ze te helpen een diploma heftruckchauffeur te behalen. Dat diploma voor heftruckchauffeur komt sneller dichterbij als de ervaren mensen van PTC Opleidingen achter u staan.

 

Het belang van een heftruckchauffeur diploma

 

 

Het besturen van een heftruck is geen kinnesinne. Er komt heel wat bij kijken, waar nog bijkomt dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan als er door niet gekwalificeerde mensen met een heftruck wordt gereden. Een diploma voor heftruckchauffeur halen is dan ook echt een must. Neemt u anders gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij hebben door de jaren heen al duizenden mensen aan een diploma geholpen, laat ons dit ook voor u of uw personeel verzorgen!

Inuvidueel

 

Heftruck Opleiding Bij PTC Opleidingen te Amersfoort of Apeldoorn

 

Ééndaagse Heftruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor heftruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Heftruck cursus op locatie v.a. €99,00 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Heftruck certificaat behalen

of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend heftruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

Meer Informatie