Cursus NEN 3140 vakbekwaam persoon

 

Cursus NEN 3140 voor een vakbekwaam persoon

 

Als u een bedrijf heeft waar veel met elektra wordt gewerkt, dan snapt u zonder enige twijfel het belang van een goede kennis op dit gebied. De mensen die bij uw bedrijf werken moeten alle aspecten van de veiligheid goed onder de knie hebben. Bij PTC Opleidingen geven we een cursus NEN 3140 vakbekwaam persoon. Iedereen die in de elektrotechniek wil werken moet deze cursus volgen om daadwerkelijk als vakbekwaam persoon aangemerkt te kunnen worden. We raden u dan ook aan om hier goed op te letten. Neemt u nieuwe mensen aan die nog geen VP genoemd mogen worden? Neem dan contact op met PTC Opleidingen voor een professionele opleiding.

 

Een NEN 3140 Vakbekwaam Persoon cursus volgen

 

Het werken in de elektrotechniek is bepaald niet zonder gevaren. Als u hier iemand aan het werk zet die niet weet wat de veiligheidsrisico's zijn en hoe deze vermeden kunnen worden, dan kan dit tot ongelukken leiden. We willen er niet eens aan denken wat hier de gevolgen van kunnen zijn… Bij PTC Opleidingen werken ervaren docenten die graag met uw mensen aan de slag gaan. Onze mensen weten precies welke kennis er doorgegeven moet worden, maar ook hoe dit gedaan moet worden zodat het bij uw personeel blijft hangen. U zit bij ons dan ook goed voor een gedegen cursus NEN 3140 vakbekwaam persoon.

 

Meer weten over onze NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus?

 

Neemt u gerust even contact met ons op als u meer wilt weten over onze cursussen. U heeft bij ons de mogelijkheid om deze cursus geheel bij u op het bedrijf te laten geven. We passen de cursus dan op de situatie bij u op de werkvloer aan, zodat u er helemaal zeker van kunt zijn dat uw mensen zich vertrouwd voelen. Ze weten dan ook gelijk hoe ze de veiligheidsaspecten op hun eigen bedrijf zo goed mogelijk in de gaten kunnen houden. Bij ons betaalt u per persoon minder als er meer mensen aan een bepaalde cursus meedoen. Ook hier vertellen we u graag meer over.