Cursus heftruckchauffeur


Een cursus voor heftruckchauffeur

 

Heeft u er wel eens over nagedacht wat er allemaal bij komt kijken voordat iemand zich een volwaardige heftruckchauffeur kan noemen? Natuurlijk moet deze persoon vaak rijden en werken met een heftruck, om zo alle onderdelen van de heftruck goed onder de knie te krijgen. Er zijn daarnaast ook heel wat veiligheidseisen die doorgenomen moeten worden. Per slot van rekening is een vorkheftruck een voertuig dat niet zonder gevaren bestuurd kan worden. Bij PTC Opleidingen helpen we uw personeel graag het certificaat voor heftruckchauffeur te behalen. Hier hebben wij een cursus voor klaarstaan waarbij alle kennis wordt overgebracht.

 

Heftruckchauffeur cursus

 

Wilt u dat uw personeel een heftruckchauffeur cursus volgt bij een opleidingsinstituut waar ervaren mensen werken? Instructeurs die zelf jarenlange ervaring hebben op een heftruck en die dan ook als geen ander weten hoe deze voertuigen het beste bestuurd kunnen worden? We hebben meerdere opleidingen voor u klaarstaan. U kunt uw mensen bijvoorbeeld langs sturen bij ons in Amersfoort. We geven hier een cursus voor mensen die al enige ervaring hebben met het besturen van een heftruck en die snel hun certificaat willen behalen. Wij kunnen echter ook bij u langskomen om een cursus te geven als u meerdere mensen heeft die tegelijkertijd de cursus willen doen.

 

Een heftruckchauffeur cursus volgen bij PTC Opleidingen

 

 

Bij PTC Opleidingen bent u aan het juiste adres voor een gedegen cursus heftruckchauffeur voor uw personeel. Wij zorgen er voor dat uw mensen volledig op de hoogte zijn van alles wat ze maar moeten weten als het aankomt op het besturen van een dergelijk voertuig. U kunt ook kiezen voor onze 'online' cursus. Hierbij kunnen uw mensen de theorie online volgen, waarbij ze de praktijk dan op locatie doen. We vertellen u graag meer over onze verschillende mogelijkheden op dit gebied. Neemt u dan ook gewoon eens contact met ons op als u hier meer over wilt weten!

Inuvidueel

 

Heftruck Opleiding Bij PTC Opleidingen te Amersfoort of Apeldoorn

 

Ééndaagse Heftruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor heftruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Heftruck cursus op locatie v.a. €99,00 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Heftruck certificaat behalen

of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend heftruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

Meer Informatie