Certificaat hoogwerker

 

Een hoogwerker certificaat behalen

 

Heeft u personeel dat u met een hoogwerker aan de slag wil laten gaan? Maar, hebben deze mensen daar geen certificaat voor? In dat geval is het officieel niet toegestaan om deze mensen bij u te laten werken op een hoogwerker. Met een dergelijk voertuig kunnen namelijk zeer gevaarlijke situaties ontstaan indien deze niet professioneel bediend worden. Met een hoogwerker wordt op grote hoogte gewerkt. De afstand is namelijk minstens 2,5 meter. Er zijn dan heel wat ongevallen mogelijk, zoals het kantelen van de hoogwerker, maar ook vallen van grote hoogte. Dit zijn ongelukken die voorkomen kunnen worden met een goede praktijkcursus. Een cursus van PTC Opleidingen.

 

Een certificaat voor hoogwerker

 

Als u een bedrijf heeft wat actief is op het gebied van transport en logistieke diensten, dan kan daar ook een hoogwerker aan te pas komen. Als u een hoogwerker certificaat wil halen, dan raden wij u aan om dit bij PTC Opleidingen te doen. Bij ons leert u namelijk alle aspecten die bij het werken met een hoogwerker om de hoek kunnen komen kijken. In onze cursus draait het vooral om een goede voorbereiding en een werkwijze die geheel veilig is. Het is een cursus met zowel theorie als praktijkoefeningen, zodat een hoogwerker certificaat behalen eenvoudig mogelijk wordt.

 

Een hoogwerker certificaat behalen

 

Wilt u graag dat uw medewerkers een hoogwerker certificaat halen? Wij kunnen uw mensen niet alleen maar opleiden, maar ze ook het examen afnemen. Zo weet u zeker dat uw mensen goed beslagen ten ijs komen als ze bij u aan de slag gaan met een hoogwerker. Wilt u hier meer over weten, of wilt u uw personeel inschrijven voor onze cursus? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons. We zorgen dat het hoogwerker certificaat niet ver meer weg is voor uw personeel. Vragen over het certificaat voor hoogwerker? Ook die beantwoorden we graag voor u. 

 


Opleiding bij Ons op locatie

Individuele inschrijvingen

 

Populair   

Hoogwerker opleiding individueel

€ 179,-

 

Opleiding op locatie

( in House nodig? )

 

Populair   

Hoogwerker op locatie v.a. € 95,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schaarhoogwerker

Meer Informatie

Knikarmhoogwerker

Meer Informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telescoophoogwerker

Meer Informatie