Voldoende Onderricht Persoon NEN 3140

 

De veiligheid op uw werkvloer waarborgen met een NEN 3140 certificaat

 

Het is van het grootst mogelijke belang om altijd te blijven werken aan de veiligheid op uw werkvloer. Deze vlieger gaat zeker op als u een bedrijf heeft dat werkzaam is op het gebied van de elektrotechniek. Hier kunnen door het werken met elektriciteit grote problemen ontstaan, die u natuurlijk altijd zoveel mogelijk wil voorkomen. We raden u dan ook aan om uw mensen een cursus Voldoende Onderricht Persoon NEN 3140 te laten volgen bij PTC Opleidingen. We komen hiervoor graag langs bij uw bedrijf om de cursus te geven. We passen onze cursus hiervoor helemaal op uw werksituatie aan.

 

Een NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon certificaat behalen

 

Het is verplicht om een NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon certificaat te behalen als mensen in de elektrotechniek willen werken. Vandaar ook dat we u aanraden om uw personeel een opleiding te laten volgen bij PTC Opleidingen. Onze mensen hebben zelf jarenlange ervaring op dit vakgebied en vertellen u graag meer over de mogelijkheden die er zijn. Als wij bij u langskomen om een cursus te geven voor uw personeel, dan leren u en uw mensen in uw eigen werksituatie wat er allemaal wel en niet kan op het gebied van veiligheid.

 

Meer weten over Voldoende Onderricht Persoon nen 3140?

Als u meer te weten wil komen over de opleidingen die wij geven en de certificaten die u en uw mensen in het bezit moeten hebben, neem dan eens contact met ons op. We vertellen u hier graag meer over namelijk. Bij PTC Opleidingen zorgen we er graag voor dat u geheel op de hoogte bent van wat er allemaal nodig is aan kennis en vaardigheden, zodat de veiligheid van u en uw mensen altijd gewaarborgd is. U vindt hier ook een grote hoeveelheid informatie over op onze uitgebreide website.